Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ekibinin yeni dizisi, Yargı ve Teşkilat’a rakip oldu!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ekibinin yeni dizisi, Yargı ve Teşkilat’a rakip oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında 6 sezon süren Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin 7. sezon akıbeti belirsizleşti. Dizinin 200. bölümü geçen hafta yayınlanmadı. BVB Yapım ile atv arasındaki anlaşmazlık henüz çözüme kavuşmadı. Dizinin akıbeti belli değil. Ancak aynı ekibin yaptığı yeni bir dizi daha var.

Star TV ekranında Pazar akşamları yayınlanacak yeni dizi Teşkilat ile Yargı’ya rakip olarak geliyor… Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın yeni yapımcısı ve senaristi Bahadır Özdener’in imzasını taşıyan Benim Hayatım, bir dram hikayesi.

Dizide başrolde yer alan Savaş Özdemir, 6 sezon boyunca Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz kadrosunda Tipi karakterine hayat verdi. Savaş Özdemir’in yanı sıra Benim Hayatım dizisinin genel yönetmeni de atv dizisinden geldi.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın yönetmeni Onur Tan, Benim Hayatım’ı da eline aldı ve tüm süreçleri yönetiyor… Star TV’nin yeni dram dizisinin pazar rekabetinde birincilik için yarışan Yargı ve Teşkilat karşısında neler yapacağı merakla bekleniyor. Ancak perde arkasında Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ekibinin yer alması diziyi bir hayli öne çıkartan bir detay.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ekibinin yeni dizisi, Yargı ve Teşkilat'a rakip oldu! 7

Genco Özak ile Nilsu Berfin Aktaş’ın başrollerinde yer aldığı dizi, tüm zorluklarına rağmen ailesiyle beraber hayallerini gerçekleştirmek için İstanbul’a taşınan bir kızın hikayesini anlatacak.

Senaryosunu Saadettin Tolan ve Ali Buhara’nın yazdığı dizide Uğur Çavuşoğlu, Nilüfer Açıkalın, Ali Burak Ceylan, Aleyna Solaker, Öykü Çelik, Zeynep Kumral, Önder Açıkbaş gibi önemli isimler de bulunuyor.

Dizinin hem hikayesi hem de oyuncu kadrosu dikkat çekiyor ve bir sürpriz yaparsa da kimse şaşırmayacaktır.