Ana sayfa Dizi Fragmanları Ada Masalı dizisinde reyting düşük ama aksiyon yüksek!

Ada Masalı dizisinde reyting düşük ama aksiyon yüksek!

tarafından ker_def

Star ekranlarında yayınlanan Ay Yapım imzalı ‘Ada Masalı’, Salı günleri seyirci ile buluşuyor. Başrollerinde; Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz’un yer aldığı ‘Ada Masalı’ düşük gelen reyting oranları ile dikkatleri çekiyor. Dizinin bölümleri ise heyecanlı ve izleyenleri meraklandıran detaylarla dolu.

Ada Masalı dizisinin 2 Kasım Salı akşamı yayınlanacak olan 20.yeni bölümünde de önemli gelişmeler yaşanacak. Kaçırılan Haziran’ı bulmak için Poyraz her şeyi ortaya dökecek. Dizide heyecanı yüksek sahneler izleyicileri de çok etkileyecek.

Ada Masalı dizisinde reyting düşük ama aksiyon yüksek! 2

20. yeni bölümde detaylar şöyle: Sinan, Ayten’in parası karşılığında Haziran’ı kaçırır. Haziran’ın kaçırılmasıyla Kırlangıç Adası’nda seferberlik ilan edilirken Poyraz, Haziran’ı bulmak için gözünü karartır. Kızını kaybetme korkusuyla karşı karşıya kalan Zeynep ise perişan olur.

Şimdiye kadar yaptıklarıyla herkesi kendinden uzaklaştıran Batu da Haziran’ı kurtarmak için elinden geleni yapacaktır. Kırlangıç Adası’nda yaşanan bu üzücü olay, ada sakinlerine birbirlerine olan bağlılıklarını bir kez daha hatırlatacaktır.

Ay Yapım’ın sevilen yaz dizisi ‘Ada Masalı’nın yönetmen koltuğunda Özgür Sevimli otururken, senaryosunu Aksel Bonfil kaleme alıyor. Dizinin genel yönetmenliğini ise Ali Bilgin üstleniyor. ‘Ada Masalı’, çok farklı iki karaktere sahip olan Haziran (Ayça Ayşin Turan) ve Poyraz’ın (Alp Navruz) yollarının kesişmesiyle doğacak aşklarını konu alıyor.

Yayın Günü: 2 Kasım Salı
Yayın Saati: 20.00 / Yeni Bölüm – 20. Blm

Yapım: Ay Yapım
Genel Yönetmen: Ali Bilgin
Yönetmen: Özgür Sevimli
Senaryo: Aksel Bonfil
Oyuncular: Ayça Ayşin Turan (Haziran), Alp Navruz (Poyraz), İpek Tenolcay (Zeynep), Nihan Büyükağaç (Selma), Bülent Çolak (Görkem), Beril Pozam (İdil), Özge Demirtel (Biricik), Rami Narin (Alper), Eylül Ersöz (Nehir), Bedia Ener (Aliye), Mesut Özkeçeci