Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’dan sonra Zeynep Elçin’in yeni projesi!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’dan sonra Zeynep Elçin’in yeni projesi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gönüllerde büyük bir yara olarak kalan, kanser ile mücadelesinde 3 kez galip gelen ama sonrasında da bu hastalığa yenilen Neslican Tay’ın hayatı sinema filmi oluyor… Milyonları etkileyen ve birçok kişinin hafızasında yaşama azmini temsil eden Neslican Tay’ın hayatının anlatılması için yola çıkıldı.

Özgür Bakar’ın yönetmenliğini yapacağı filmin oyuncu kadrosu yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Neslican karakterini canlandıracak olan kişi Kırgın Çiçekler dizisinde Kader olarak hafızalara yerleşen Naz Çağla Irmak oldu.

Ayrıca filmin kadrosunda dikkat çeken isimler var. Kulis bilgilerine gazeteci Birsen Altuntaş paylaştı. 2014 yılından bu yana setlerde olan Zeynep Elçin de bu projeyle yeniden sete dönüş yapıyor.

Şeref Meselesi isimli dizideki Elif karakteri ile sektöre adım atan Zeynep Elçin; Kaderimin Yazıldığı Gün, Göç Zamanı, Rüzgarın Kalbi, Kırlangıç Fırtınası, Savaşçı, Kimse Bilmez ve son olarak da Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizilerinde rol almıştı.

Başarılı performansları ile bilinen Zeynep Elçin daha önce 2019 yılında Kapan isimli bir sinema filminde de boy göstermişti.

Filmde ayrıca ; Yurdaer Okur, İlker Aksum, Mesut Akusta ve Deniz Uğur gibi önemli isimler de bulunuyor.