Ana sayfa Sosyal Medya Neslihan Atagül olmadı ama Kırgın Çiçekler’in Kader’i Naz Çağla Irmak hayatının rolünü kaptı!

Neslihan Atagül olmadı ama Kırgın Çiçekler’in Kader’i Naz Çağla Irmak hayatının rolünü kaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanser ile olan mücadelesi ile tanınan Nesican Tay, 1998 yılında Bursa’da düyaya geldi. 15 Eylül 2019’da İstanbul’da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Neslican Tay, kansere karşı verdiği mücadele ile hatırlanıyor.

Üç kez kanser ile mücadele eden ve bu mücadeleleri kazanan Neslican Tay, yaşama azmiyle milyonları etkiledi ve destek buldu. Yine kanser yüzünden vefat eden ama birçok kişiye de yaşama ve bu hastalık ile mücadele etme konusunda ilhan olan birisiydi…

Neslican Tay’ın ölümü Türkiye’yi derinden sarsmıştı. 2020 yılı Eylül ayında Neslican Tay’ın hayatını anlatacak bir sinema filmi gündeme gelmişti. Hatta Neslihan Atagül’e teklif yapıldığı ve oyuncunun henüz erken bir çalışma olacağını düşünerek kabul etmediği bir proje olarak basına yansımıştı.

Neslihan Atagül olmadı ama Kırgın Çiçekler'in Kader'i Naz Çağla Irmak'a hayatının rolünü kaptı! 7

Neslihan Atagül, henüz çok erken olan bir ölümün ardından Neslican Tay’ın hayatını anlatan bir filmde olmayı acının çok taze olması ve bazı başka nedenlerden kabul etmemişti.

Şimdi bu rol Kırgın Çiçekler dizisinde Kader karakteri ile dikkat çeken, en son Tövbeler Olsun isimli TRT1 dizisinde Aylin karakterini canlandıran Naz Çağla Irmak’ın oldu…

Irmak, belki de hayatının en önemli rollerinden birisine çıkacak. Neslican Tay, umudun ve yaşama azminin simgesi olmuştu. Naz Çağla Irmak’ın kariyerinde bu projenin farklı bir yeri olacağı kesin.

Neslihan Atagül olmadı ama Kırgın Çiçekler'in Kader'i Naz Çağla Irmak'a hayatının rolünü kaptı! 8

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre, Neslican Tay’ın hayat hikayesini anlatan film için yola çıkıldı.

Filmde Zeynep Elçin, Nazlı karakteri ile yerine alacak. Ayrıca usta isimler de filmde bulunuyor. Yurdaer Okur, İlker Aksum, Mesut Akusta ve Deniz Uğur da filmde kamera karşısına geçecek.

Neslihan Atagül olmadı ama Kırgın Çiçekler'in Kader'i Naz Çağla Irmak'a hayatının rolünü kaptı! 9