Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir ile Şükrü Özyıldız ikilisi etkileşim patlaması yaptı!

Demet Özdemir ile Şükrü Özyıldız ikilisi etkileşim patlaması yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hayranlarının uzun süredir beklediği Demet Özdemir’in yeni projesi için çekimlere başlandı. Doğduğun Ev Kaderindir isimli dizideki dram performansından sonra oyuncu, yeniden romantik komediye dönüş yaptı.

Erkenci Kuş dizisindeki muhteşem romantik komedi performansı ile akıldan çıkmayan Demet Özdemir, Sanem karakteriyle büyük kitleleri etkilemeyi başarmıştı. Yurt dışında da bu dizisi ile çıkış yapan, milyonlarca yabancı hayran kazanan oyuncu şimdi yine romantik komedi projesinde.

Bu sefer dizi değil bir sinema filminde yer alan Demet Özdemir’in partneri ise Şükrü Özyıldız oldu. İkisi de aynı menajerlik şirketi tarafından temsil edilen oyuncular, daha önce hiç karşılaşmamıştı. Özdemir, partneri ile tanışmayı çok istediğini ve hakkında çok güzel sözler duyduğunu daha önce bir röportajında açıkladı.

Sonunda heyecanla beklenen buluşma gerçekleşti. Aşk Taktikleri isimli filmin çekimleri başladı ve Demet Özdemir ile Şükrü Özyıldız da ilk kez birlikte poz verdi. Kerem ile Aslı karakterlerini canlandıracak olan ikiliye hayranlarının ilgisi de yoğun oldu.

Demet Özdemir ile Şükrü Özyıldız ikilisi etkileşim patlaması yaptı! 8

İkiliyi birbirlerine çok yakıştırdıklarını belirten hayranlar, Demet ile Şükrü’nün fotoğraflarını yan yana getiren ve binlerce paylaşım yaparak, etkileşim oluşturdu.

Yapılan yorumlarda ikilinin buluşmasından duyulan memnuniyet görülüyordu. Yapılan yorumlarda ikilinin buluşmasından duyulan memnuniyet görülüyordu. Özellikle instagram ve twitter platformlarında ikilinin hayranları milyonlarca ileti paylaşarak ikilinin buluşmasını öne çıkartmayı başardı.

Sosyal medyada yayılan fotoğrafa yüzbinlerce kişi tarafından ya yorum yapıldı ya da beğenilerde bulunuldu. Hayranlar yaptıkları yorumlarda, “Uzun ve başarı dolu olsun yolunuz” diye yazdı. Sette her şeyin eğlenceli ve güzel olduğuna yönelik kulis bilgileri de paylaşıldı.

Demet Özdemir ile Şükrü Özyıldız ikilisi etkileşim patlaması yaptı! 9

Netflix’te yayınlanacak olan proje ile iki ünlü oyuncu da özellikle yurt dışındaki hayranları ile daha güçlü bir etkileşim içinde olmayı hedefliyor.

Çekimlerin yaklaşık 1 ay kadar sürmesi bekleniyor. Demet Özdemir, çekimler bittikten sonra kendisine gelen yeni dizi tekliflerini değerlendirmeye alacak. Oyuncu, iyi bir hikaye ve rol bulursa ekrana dönmek istiyor.

Şükrü Özyıldız ise geçtiğimiz sezon Akıncı dizisinde başrolde yer aldı. Oyuncu, 20. bölümde sezon finali yapan dizinin ikinci sezonu için yapım ekibinin yeni düzenlemeler yaptığını söyledi. Özyıldız, yeni sezonda yenilenecek olan Akıncı dizisinin kadrosunda olmaya devam edecek.