Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın 7. sezonunda ilk ayrılık!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın 7. sezonunda ilk ayrılık!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında izleyicilerle buluşmakta olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi, salı akşamlarının en başarılı yapımlarından birisi olmayı 6 sezondur sürdürüyor… Dizinin geri dönüşünü hayranları merakla bekliyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizi ekibi ile atv arasında yaşanan bazı sorunlar yaşanmıştı. Ancak tüm bu sorunlar artık geride kaldı. Dizi ekibinin kısa bir süre içinde çekimlere başlaması ve Ekim ayı içinde de 200. bölümün yayınlanması ile birlikte 7. sezonun başlaması bekleniyor.

Levent Ülgen ile Uğur Yücel ikilisi yedinci sezonun en büyük sürpriz transferleri oldu. Mafya dizisini merakla bekleyen hayranlar bir ayrılık nedeniyle de çok üzülecek.

Pazar akşamları Kanal D ekranında yayınlanan Yargı dizisinde emniyet amire Metin karakterine hayat vermeye başlayan Hüseyin Avni Danyal, atv dizisine veda edecek.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da başarılı bir dönem yaşayan ünlü oyuncu, Yargı dizisiyle de güçlü bir çıkış yaptı. Hüseyin Avni Danyal dizinin yedinci sezonunda ilk veda edecek ünlü isim olacak.

Oktay Kaynarca, Ozan Akbaba, Yunus Emre Yıldırımer ve Yalçın Hafızoğlu’nun başrollerinde yer aldığı dizinin yedinci sezon hikayesi de çok merak ediliyor.