Ana sayfa Sosyal Medya Sefirin Kızı’nın Akın’ı Erhan Alpay sürpriz bir dizide sürpriz bir karakterde!

Sefirin Kızı’nın Akın’ı Erhan Alpay sürpriz bir dizide sürpriz bir karakterde!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sefirin Kızı dizisi Star TV ekranında iki sezon devam etti ve izleyenleri de derinden etkiledi. Engin Akyürek, Neslihan Atagül ve son dönemde de Tuba Büyüküstün yapımda başrolde yer aldı. Dizide hem oyunculuk performansı hem de karakter olarak çok etkileyen isimlerden birisi de Erhan Alpay olmuştu…

Psikolojik sorunları olan ve kötü bir adam olarak da tarif edilen Akın karakterini büyük bir başarı ile canlandıran Erhan Alpay, kariyerinin en iyi rollerinden birisine imzasını attı. Sefirin Kızı dizisinde Akın unutulmaz kötü karakterler arasına girerken, Erhan Alpay da milyonlarca izleyici tarafından tanındı.

Erhan Alpay yeni dönemde Fox TV dizisinde yer alacak. Ancak bu sefer hem dizi sürpriz hem de karakter… Mahkum isimli Fox TV’nin uyarlama dizisinde Erhan Alpay’ı bir savcı olarak izleyeceksiniz.

Sefirin Kızı'nın Akın'ı Erhan Alpay sürpriz bir dizide sürpriz bir karakterde! 7

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre MF Yapım, Tahir isimli savcı karakteri için Erhan Alpay ile anlaştı.

Onur Tuna, Seray Kaya, İsmail Hacıoğlu, Tugay Mercan ve Derya Beşerler’in ardından dizinin bir oyuncusu daha belli oldu.

Innocent Defendant isimli dizinin uyarlaması olan Mahkum’un çekimlerinin yakında başlaması bekleniyor. Dizi, Fox TV’nin yeni sezondaki en sürpriz projelerinin başında geliyor.

2013 yılından bu yana diziler yer almakta olan Erhan Alpay özellikle Kurtlar Vadisi Pusu dizisindeki İvan karakteri ile çok dikkat çekmişti.

Güzel Çirkin, Aşktan Kaçılmaz, Analar ve Anneler gibi dizilerde de rol alan oyuncu için Sefirin Kızı, çıkış yaptığı proje oldu.