Ana sayfa Sosyal Medya Esra Bilgiç’in, Kanunsuz Topraklar dizisinden ayrılan isme veda sözleri dikkat çekti!

Esra Bilgiç’in, Kanunsuz Topraklar dizisinden ayrılan isme veda sözleri dikkat çekti!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Salı akşamları Fox TV’de ekrana gelen Kanunsuz Topraklar dizisinde Gülfem karakterine hayat veren Esra Bilgiç, geçtiğimiz yıl rol aldığı Ramo dizisinin ardından yeniden ekranda. Oyuncu, başarılı performansıyla büyük beğeni topluyor.

Esra Bilgiç’in Diriliş Ertuğrul ile başlayan oyunculuk serüveninde geldiği noktada, dönem dizisi olan Kanunsuz Topraklar’da ekran başındakilere verdiği duygu yoğunluğunun sosyal medya yansımalarıyla da ortada.

Dizide bir maden şirketi sahibinin üç kızından birini oynayan Esra Bilgiç, başroldeki diğer isim Uğur Güneş ile uyumuyla da dikkat çekmekte. İki oyuncunun başarılı performanslarının yanı sıra diziye renk katan bir usta ismin ayrılığı yeni bölüme damgasını vurdu.

1940’lı yılların Zonguldak’ında geçen dizinin yönetmenliğini Zülküf Yücel üstleniyordu. 6. bölümde Yücel ayrılmış ve yerine Cevdet Mercan gelmişti.

Esra Bilgiç'in, Kanunsuz Topraklar dizisinden ayrılan isme veda sözleri dikkat çekti! 1

Sağlam hikayesi, oyunculukları ve dönem kıyafetleri-mekanları ile büyük beğeni toplayan dizinin bu hafta yayınlanan 9. bölümünde Malik karakteri öldü. Gülfem’in babası olan Malik’in ölümü ile usta isim Murat Daltaban da diziden ayrılmış oldu.

İzleyiciyi çok üzen bu ayrılık sonrasında dizinin oyuncuları da Daltaban ile ilgili bazı veda mesajları paylaştılar. Bu isimlerin başında da Esra Bilgiç geliyordu.

Bilgiç, babasını oynayan Murat Daltaban ve dizideki kız kardeşleriyle sette verdiği bir fotoğraflarını paylaşarak duygusal sözlerle veda etti.

Esra Bilgiç'in, Kanunsuz Topraklar dizisinden ayrılan isme veda sözleri dikkat çekti! 2

Esra Bilgiç, fotoğrafa şu notu düşmüştü: “Seninle oynamak benim için büyük bir ayrıcalıktı Murat abi. Kalbine, insanlığına ve oyunculuğuna hayranım. Senden çok şey öğrendim. Bir ağabey, bir baba oldun bizim için. Gülmekten gözlerimizden yaşlar geldiği anlara yenilerini ekleyeceğimiz projelerimiz olsun. Seni çok seviyoruz.”

Esra Bilgiç'in, Kanunsuz Topraklar dizisinden ayrılan isme veda sözleri dikkat çekti! 3

Esra Bilgiç ayrıca dizide Ali Gedik’in annesini oynayan Özlem Tokaslan’ın bir fotoğrafını paylaşarak “Gülünce gözleri çizgi olanlar derneği kurucusu” sözleriyle meslektaşına takıldı…

Esra Bilgiç'in, Kanunsuz Topraklar dizisinden ayrılan isme veda sözleri dikkat çekti! 4