Ana sayfa Sosyal Medya Yargı’nın Avukat Ceylin’i Pınar Deniz’den kış ortasında bikinili poz!

Yargı’nın Avukat Ceylin’i Pınar Deniz’den kış ortasında bikinili poz!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Yargı dizisi, Kanal D’nin yeni sezonda büyük dikkat çeken yapımlarının başında geliyor. Dizi, Pazar akşamları yayınlanmakta. Daha önce Netflix dizisi Aşk 101’de yine iki aşığı oynayan Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu, çok beğeni toplayan ekran uyumlarını bu kez Yargı dizisine taşıdılar.

Kanalın iddialı projesi olan Yargı dizisinin senaristi Sema Ergenekon, hikayeyi yazmadan önce tam 2 yıl boyunca mahkeme salonlarında ve adliye koridorlarında adeta mesai harcayarak gözlemler yaptı. Ortaya Yargı gibi iyi kurgulanmış ve hukuksal kimi detaylarıyla da izleyicinin eleştirilerini göğüsleyecek sağlam bir yapı çıkmış.

Dizideki her karakterin altı öylesine doldurulmuş ki kıyıda köşede gibi duran ve dikkat çekmeyen hemen herkesin sırları, bağlantıları, özel hayatları ortaya çıktıkça adeta kamera başka bir kişiye yöneliyor ve başrolde o kişi yer alıyor!

Dizide Pınar Deniz, Ceylin karakteriyle bu kez bir avukatı canlandırıyor. Kaan Urgancıoğlu’nun hayat verdiği Ilgaz ise bir Savcı. İki oyuncu, hem oyunculuklarıyla hem de birlikte ortaya koydukları performansla büyük beğeni toplamaktalar.
Yargı'nın Avukat Ceylin'i Pınar Deniz'den kış ortasında bikinili poz! 8

Yargı dizisinin başarılı, gözüpek, atak, korkusuz avukatı Ceylin olarak Pınar Deniz, ekranda adeta yeniden doğuyor. Daha önceki projelerinde bazı şanssızlıklar yaşasa da bu kez bir TV dizisi beğeni ile izlenmekte. Geçtiğimiz yıl Kırmızı Oda dizisine de Nazlı karakteriyle konuk olan Pınar Deniz, orada da çok konuşulmuştu. Ancak son yıllarda başrolünde yer aldığı dizilerin erken finali ile şanssızlıklar yaşamıştı.

Pınar Deniz, Yargı dizisi ile kariyerinde başka bir basamağı çıkarken, nihayet ekranda büyük bir keyifle izlenen oyunculuğunu da sergilemekte her hafta.

Dizideki başarılı avukat karakterinin yanı sıra kardeşi öldürülen ve katili ararken duygusal gitgeller yaşayan bir abla olarak çok beğeni toplayan bir portre çiziyor.

Pınar Deniz’in instagram hesabının takipçi sayısı da giderek artıyor. Oyuncu, zaman zaman setten arkadaşlarıyla paylaşımlar yapmakta.

Ancak bu kez kışın ortasında yaza olan özlemini anlatmak için yazdan kalan bir bikinili fotoğrafını paylaşarak herkesi şaşırttı. Oyuncu, düzgün fiziği ile de beğeni toplamakta…

İşte Pınar Deniz’in yaza atıfta bulunduğu o paylaşımı…

Yargı'nın Avukat Ceylin'i Pınar Deniz'den kış ortasında bikinili poz! 9