Ana sayfa Sosyal Medya Evinin önünde saldırıya uğrayan Serenay Sarıkaya hemcinslerini uyardı!..

Evinin önünde saldırıya uğrayan Serenay Sarıkaya hemcinslerini uyardı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya geçtiğimiz günlerde evinin önünde yaşadığı bir olay ile korku dolu anlar yaşamıştı. Şoförü ile birlikte bindiği araca saldıran bir kişinin tacizine uğrayan oyuncu, bu olaydan fazlasıyla etkilendi.

Serenay Sarıkaya, İstanbul’da oturduğu sitenin önünde aracına tekme atan, ağır küfürler ve tehditlerde bulunan bir kişinin tacizine uğradı. Oyuncu, bu kişinin daha önce de benzer bir şekilde kendisine karşı tavırlarda bulunduğunu söyledi.

Yaşadığı korkunç olay sonrası açıklama yapan ünlü oyuncu, “Maddi bir hasar olmasından ziyade, çok uzun zamandır yakın çevreme ve bana tehdit oluşturacak hareketlerde bulunuyor. Daha öncesinde ofise de saldırmıştı, aynı kişiydi. Evime kadar gelip böyle ciddi şeyler yapacağını düşünmedim” diye konuşmuştu.

Serenay Sarıkaya instagram hesabından da aşağıdaki açıklamayı yaparak hemcinslerini uyardı. Sarıkaya, acil durumlar için tüm kadınların telefonunda mutlaka olması gereken KADES uygulamasından bahsederek, uygulama ile ilgili bilgi verdi.

Evinin önünde saldırıya uğrayan Serenay Sarıkaya hemcinslerini uyardı!.. 8

KADES, kadınların ve çocukların maruz kaldığı şiddet, taciz gibi kötü eylemleri biraz da olsun engellemek adına  Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve acil durumlarda ilk akla gelecek acil müdahale uygulaması.

Evinin önünde saldırıya uğrayan Serenay Sarıkaya hemcinslerini uyardı!.. 9

Saldırgan’dan şikayetçi olan Serenay Sarıkaya, bu olayın daha fazla ileri gitmesinden endişe ettiğini de belirtti. Serenay Sarıkaya, kendisini tanımadığını ve Adana’da bulunduğu sırada ofisindeki arkadaşları da korkutan bu kişinin, ayrıca yardımcısına ve aracına da saldırıda bulunduğunu anlattı.