Ana sayfa Dizi Haberleri Aile dizisi nasıl bir final yapacak? Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ hayranlarına tüyolar!

Aile dizisi nasıl bir final yapacak? Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ hayranlarına tüyolar!

tarafından ker_def

Show TV’de ekrana gelen, Ay Yapım imzalı dizi ‘Aile’nin final bölümü Salı akşamı yayınlanacak. Merakla beklenen bölümden yayınlanan ilk tanıtımda dikkat çeken detaylar bulunuyor.

Kıvanç Tatlıtuğ’un canlandırdı Aslan karakterinin “Hayat kazanamayacağımız tek kavgayı yine getirip önümüze koydu bizim… Bizi ölümle sınadı!” sözleri dikkat çekiyor.

Nur Sürer’in başarıyla canlandırdığı Hülya’nın gözyaşlarının sebebi merak uyandırırken, Kıymet Aslan’ı öldürmeleri için emir veriyor. H

ülya’nın Kıymet’e silah çekmesi gerilimi artırırken, Devin doğuma alınıyor ve Aslan’ın “Devin” haykırışları akıllarda soru işareti bırakıyor.

‘Aile’de mutlu son olacak mı? Devin bebeğine kavuşabilecek mi? ‘Aile’nin büyük finalinde heyecan dolu gelişmelerle sorular yanıt bulacak.

Serenay Sarıkaya’nın yıllar sonra ekrana Devin karakteri ile dönüş yaptığı Aile dizisinin final bölümü çok heyecanlı olacak.

‘Aile’nin özgün senaryosundan Hakan Bonomo imzası yer alırken, yönetmenliğini Ahmet Katıksız ve Gökçen Usta üstleniyor. Dizide Tatlıtuğ ve Sarıkaya ikilisine Nejat İşler, Canan Ergüder, Umutcan Ütebay, Yüsra Geyik, Alper Çankaya ile usta oyuncular Ayda Aksel ve Nur Sürer eşlik ediyor.

‘Aile’nin büyük finali Salı akşamı saat 20.00’de Show TV’de!