Ana sayfa Dizi Haberleri Evlilik Hakkında Her Şey dizisi en büyük hedefine ulaştı!

Evlilik Hakkında Her Şey dizisi en büyük hedefine ulaştı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Salı akşamları yayınlanan Fox TV’nin sevilen dizisi Evlilik Hakkında Her Şey her geçen hafta daha iyiye doğru ilerliyor. Dizinin hikayesi geliştikçe izleyici ilgisi de artıyor. Evlilik Hakkında Her Şey’in reytinglerinin de iyi geldiğini söylemeliyiz.

Dizinin yedinci bölümü geride kaldı. Başarılı bir hikayesi bulunan dizide haftalar geçtikçe sadık izleyici kitlesi de oluşuyor. Evlilik Hakkında Her Şey’in en önemli başarısı da bunu sağlamış olması. Evlilikler ve boşanmalarla ilgili önemli deneyimleri de aktaran bir dizi olması, kadın izleyicilerin çok dikkatini çekiyor.

Gökçe Bahadır, Sumru Yavrucuk, Sarp Akkaya, Yiğit Kirazcı, Gökçe Eyüboğlu, Tülin Ece gibi önemli isimlerin kadrosunda yer aldığı dizinin yedinci bölümünün reytingleri de gayet başarılıydı.

Fox TV’nin bu sezon tutan dizilerinden birisi daha kendisini göstermiş oldu. Dizi AB grubunda günü ikinci olarak tamamlayarak önemli bir başarı elde etti.

Tüm kişilerde dördüncülük gelirken, ABC1 grubunda ise üçüncü olan dizi, tüm kategorilerde yüksek bir izleyici ilgisini sağlamayı başardı. Dizinin bu gidişatı gelecek adına da umut verici oldu.

Masumlar Apartmanı dizisinin tüm kategorilerde birincilikler elde etmesi normal kabul ediliyor. Ayrıca Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin de bitmiş olması Fox TV’nin yeni dizisi için önemli bir fırsat olarak gözüküyor.