Ana sayfa Dizi Fragmanları Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde her şeyi değiştiren yeni adım!

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde her şeyi değiştiren yeni adım!

tarafından ker_def

Salı akşamları Fox TV ekranında yayınlanan Evlilik Hakkında Her Şey, kanalın bu sezon en iyi çıkış yapan dizisi oldu. Diğer yapımlardan istediği sonuçları alamayan Fox TV; Gökçe Bahadır, Sarp Akkaya, Sumru Yavrucuk, Gökçe Eyüboğlu ve Tülin Ece’nin başrolündeki dizinin gidişatından çok memnun.

Evlilik Hakkında Her Şey iyi reytingler alarak yoluna devam ederken, dizinin 10. yeni bölümünde neler olacağı da ortaya çıktı 23 Kasım Salı akşamı saat 20.00’da Fox TV’de yayınlanacak yeni bölümde yaşanacakların detayı şöyle: Azra, oğlunu kaçırmaya kalkan Jale’nin peşini bırakmaz. Yolun sonuna gelen Jale ise kötülüğünün bir sınırı olmadığını kanıtlar.

Erman’ın gelişiyle planları alt üst olan Çolpan ve Yıldırım, durumu toparlamaya çalışsalar da bu o kadar kolay olmayacaktır. Bu durum başlarına başka belalar açılmasına sebep olur. Duruşmada Selçuk ve Eylül’ün söyledikleriyle derinden sarsılan Ural, Alina’nın öz kızı olmama ihtimalini reddeder.

Sanem ise Selçuk’un açacağı babalık davasına karşı hazırlıklı olabilmeleri adına Ural’ı hızlı bir şekilde DNA testi yaptırması konusunda ikna etmeye çalışır. Koray’ın baskısından kurtulan Jale yıllar sonra özgür bir hayatı deneyimlemeye başlar. İlk raundu kaybeden Koray ise intikam planlarını yapmaya çoktan başlamıştır.

Azra’yı alt edecek çok güçlü bir avukat arayışına girer. Böylece hayatımıza Neyran Çelik dahil olur. Koray’ın bilmediği ise Neyran’ın, Azra ve Yıldırım’la görülecek geçmişten gelen bir hesabının olmasıdır.