Ana sayfa Dizi Haberleri Evlilik Hakkında Her Şey, Fox TV’nin gülen yüzü oldu!

Evlilik Hakkında Her Şey, Fox TV’nin gülen yüzü oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni sezonda başlayan diziler arasında Evlilik Hakkında Her Şey, Fox TV için çok başarılı işler ortaya koyan bir dizi oldu. Diğre yapımlarda sıkıntı yaşayan kanal yönetimi, Evlilik Hakkında Her Şey’in başarısından ise çok memnun.

Gökçe Bahadır, Sarp Akkaya, Gökçe Eyüboğlu, Sumru Yavrucuk, Tülin Ece ve Yiğit Kirazcı’nın başrollerinde yer aldığı dizinin setinde çok eğlenceli anlar yaşanıyor. The Split isimli İngiliz dizisinden uyarlanan Fox TV dizisi, hem evliliklerin iç yüzüne hem de boşanmalarda yaşananlara dokunan bir hikayeye sahip.

Azra karakterinde Gökçe Bahadır yine çok başarılı bir başrol performansı sergiliyor. Dizinin bu kadar iyi reytingler almasında kadın izleyicilerin güçlü desteği var.

Evlilik Hakkında Her Şey, Fox TV'nin gülen yüzü oldu! 9

Dizinin kadın oyuncuları da hikayeyi ayakta tutuyor ve güçlü sahnelerde başarılı performanslarla izleyicilerin sadakatini artırıyor. Dizi setinde oyuncuların gülümseyen yüzleri her şeyin yolunda olduğunu da anlatıyor.

Evlilik Hakkında Her Şey, Fox TV'nin gülen yüzü oldu! 10

Yasak Elma ve Aşk Mantık İntikam dışında yeni sezonda sıkıntılar yaşayan Fox TV, en çok da Evlilik Hakkında Her Şey’in güçlü çıkışı ile moral buldu.

Kanalın gülen yüzü olarak da söylenebilecek olan yeni dizinin setteki bu arkadaşlık ortamı, aynı zamanda başarının da nedenlerinden birisi olarak öne çıkıyor.

Evlilik Hakkında Her Şey, Fox TV'nin gülen yüzü oldu! 11

Sette kadın oyuncuların güçlü işbirliği, ekran başında kadın izleyicilerin güçlü desteği ile buluştu ve Evlilik Hakkında Her Şey dizisi iyi reytingleri ile başarısını kutluyor.