Ana sayfa Dizi Haberleri Ömer dizisindeki reyting düşüşü izleyiciye göre senaryoya hatalarından kaynaklanıyor!

Ömer dizisindeki reyting düşüşü izleyiciye göre senaryoya hatalarından kaynaklanıyor!

tarafından ker_def

Ömer dizisi ikinci sezonu ile Star TV ekranında pazartesi akşamları yayınlanmaya devam ediyor. 47. bölümü geride kalan dizinin ortalamanın altına gerileyen reytinglerine bakıldığı zaman, son dönemde ciddi bir izleyici kaybı yaşandığı anlaşılıyor.

Geçen sezon çok başarılı bir süreç geçiren Ömer dizisinin en önemli başarısı istikrarlı bir şekilde reytinglerde ortalamanın üzerinde kalması ve geniş izleyici kitlelerini ekrana çekebilmesiydi.

Gökçe Bahadır ve Selahattin Paşalı ikilisinin başrolünde yer aldığı Ömer dizisinin ilk sezonda hayranlıkla takip edilen hikayesinin ikinci sezonda sosyal medyada çok fazla eleştiri aldığını da belirtelim.

Dizinin senaryosunda yaşanan değişiklikler ile birlikte reytinglerin de düştüğünü belirten birçok izleyici, bu durumu beceriksizlik olarak tarif ediyor.

Başrol ikilisinin güçlü uyumu ve yüksek enerjisinin olumlu yansımasına rağmen Ömer dizisi hızla izleyici kaybetmeye devam ediyor.

Birçok izleyici de sezon sonunda final yapma ihtimali nedeniyle morallerinin bozulduğunu ve Ömer projesinin bitmesini istemediklerini belirten yorumlar paylaşıyor.

Gamze karakterinin hikaye içindeki durumunda şikayet eden bazı seyirciler de senaristin birçok hata yaptığı yorumlarında bulunuyor.

Sonuç olarak, Ömer dizisi ilk sezondaki kadar güçlü reytingler alamıyor ve sosyal medyada hikayeye yönelik eleştiriler artarak sürüyor.