Ana sayfa Dizi Haberleri Gökçe Bahadır ve Selahattin Paşalı’nın Ömer dizisi eski günlerini arıyor!

Gökçe Bahadır ve Selahattin Paşalı’nın Ömer dizisi eski günlerini arıyor!

tarafından ker_def

Reytinglerde ilk sezonunda büyük bir istikrar sergileyen, çok iyi reytingler elde eden Ömer dizisinin ikinci sezonunun çok da iyi geçmediğini söylemek gerekiyor.

Gökçe Bahadır ile Selahattin Paşalı ikilisinin başarılı oyunculuk performansları, hikayenin farklı ve etkili olmasının da etkisi ile Ömer dizisi geçen sezon ekranda adeta fırtına gibi esti.

Ancak ikinci sezonun başlarında devam eden bu fırtına, son haftalarda dinmişe benziyor. Dizinin ortalamalarda yer alan reytingleri hala güçlü bir izleyici ilgisini gösteriyor. Ancak eski çok iyi reyting oranları artık gelmiyor.

Bazı izleyiciler bu durumu hikayenin zayıflamaya başlaması olarak yorumluyor. Kimi dizi hayranları, üçüncü sezonda da projenin devam etmesini pek mümkün görmüyor. Ancak Ömer dizisinin reytinglerinde düşme yaşanıyor olsa bile, istikrarlı bir şekilde geniş bir izleyiciyi kitlesinin desteğini sürdürüyor olması da dikkatlerden kaçmamalı.

Ömer dizisinde izleyiciler yeniden eski reytinglere dönülebilmesi için hikayede önemli düzenlemeler yapılması gerektiğini düşünüyor.

Senarist değişikliğini eleştiren izleyiciler sosyal medyada yaptıkları yorumlarda eski senaristin geri dönmesi durumunda hikayenen toparlanacağını ama mevcut durum devam eder ise işlerin daha da kötüye gidebileceğine yönelik uyarılar yapıyor.

Her ne kadar Ömer dizisi çok geniş bir izleyici kitlesini etkiliyor olsa da ilk sezondaki kadar güçlü bir görüntü çizemediğini belirtmek gerekiyor.