Ana sayfa Dizi Haberleri Evlilik Hakkında Her Şey, Yargı ve Barbaroslar! Dizi setlerinde koronavirüs paniği!

Evlilik Hakkında Her Şey, Yargı ve Barbaroslar! Dizi setlerinde koronavirüs paniği!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dizi setlerinde koronavirüs yakaları patlama yaptı! Dizi setlerinde yaşanan koronavirüs yakalarına her geçen gün yenisi ekleniyor. Sadece Aralık ayı içinde üst üste dizi setlerinden koronavirüs pozitif haberleri geldi.

Final yapan Star TV’deki Sana Söz dizisinde Serkan Altunorak’ın koronavirüse yakalandığı ortaya çıkmıştı. Ardından Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde aynı durumu Gökçe Bahadır yaşadı.

Fox TV’de yayınlanan dizinin başrol oyuncusu karantinaya alındığı için çekimler durduruldu ve bir hafta yayınlara ara verildi. Dizide işler sakinleşti ve çekimlere devam edildi. Ancak şimdi de Yıldırım karakterini canlandıran Yiğit Kirazcı’nın da koronavirüse yakalandığı ortaya çıktı. Oyuncu karantinaya alındı.

Ardından Pınar Deniz’in koronavirüse yakalandığı da netleşti… Oyuncu yaptığı açıklamada iyi olduğunu ve yeniden diziye dönmek için sabırsızlandığını belirtti. Yargı dizisinin yayınlarına da 9 Ocak Pazar gününe kadar 2 haftalık ara verildi.

Yiğit Kirazcı ile Pınar Deniz bilindiği üzere bir süredir aşk yaşıyor. Ünlü çift bu gelişme üzerine eve kapandı…

Evlilik Hakkında Her Şey, Yargı ve Barbaroslar! Dizi setlerinde koronavirüs paniği! 2

Bir başka koronavirüs haberi de Barbaroslar dizisinden geldi… Perşembe akşamları yayınlanan dizinin başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan’ın, testinin pozitif çıktığı öğrenildi.

Oyuncu instagram hesabından açıklamada bulundu ve koronavirüse yakalandığını doğruladı. Engin Altan Düzyatan kendisi ile temasta olan yakın çevresini de uyarmayı ihmal etmedi.

Evlilik Hakkında Her Şey, Yargı ve Barbaroslar! Dizi setlerinde koronavirüs paniği! 3