Ana sayfa Sosyal Medya Yargı dizisinde Kaan Urgancıoğlu eleştirilerine son verme zamanı geldi!

Yargı dizisinde Kaan Urgancıoğlu eleştirilerine son verme zamanı geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında yayınlanmakta olan Yargı dizisinde Kaan Urgancıoğlu’nu Savcı Ilgaz karakterinde izliyoruz. Dizinin hikayesinde Ilgaz karakteri ile ilgili bazı sorunlar var… Özellikle senarist Sema Ergenekon’un çözmesi gereken bir sıkıntı bu…

Kaan Urgancıoğlu ne kadar başarılı bir performans ortaya koysa da senaryoda Ilgaz karakterinin gerçek bir savcı gibi davranış sergileyememesi eleştirilere konu oluyor. Milliyet yazarlarından Sina Koloğlu, bu eleştiriyi yaptı ve Pars karakterinin daha gerçekçi bir savcı görüntüsü çizdiğini yazdı. Kaan Urgancıoğlu önüne gelen senaryoyu canlandırıyor belki ama senarist Sema Ergenekon’un dizideki bu ciddi sorunu çözmesi şart.

Dizi hayranlarının da dikkatini çeken bu durum güçlü ve etkili bir savcı olarak resmedilen Ilgaz’ın duygularına yenilmesi ve Ceylin’e zarar verecek adımlar atması olarak göze çarpıyor.

Engin’in ölümünde şüpheli olarak tutuklanan Ceylin’in hapse girmemesi için hukuki çabalar içine girmesi ve savcı olmanın verdiği hassasiyetle konuya yaklaşması beklenen Ilgaz ne yazık ki tam tersi adımlar atıyor.

Pınar Deniz’in koronavirüse yakalanması nedeniyle 2 hafta ertelenen Yargı dizisinin 15. bölüm fragmanı paylaşıldı. 9 Ocak’ta izleyeceğimiz yeni bölümden ilk görüntülerde Ilgaz karakterinin duygularına yenilmesinin ne kadar büyük sıkıntılar ortaya koyduğu görülüyor.

Dizi hayranları Ilgaz’ı artık gerçek bir savcı gibi davranmamak ile eleştirmeye başladı. Bu durum senarist Sema Ergenekon’un önümüzdeki bölümlerde karakteri nereye taşıyacağı noktasında da önem kazanıyor.

Savcı olma konusunda Mehmet Yımaz Ak’ın canlandırdığı Pars karakteri ise hayranlık uyandırmaya devam ediyor. Ilgaz’ın da Pars gibi gerçek bir savcı gibi hareket etmesini dizi hayranları heyecanla bekliyor.