Ana sayfa Sosyal Medya Evlilik Sözleşmesi ekranlara gelmeye hazırlanıyor! Ancak yeni diziyle ilgili birçok soru işareti var!

Evlilik Sözleşmesi ekranlara gelmeye hazırlanıyor! Ancak yeni diziyle ilgili birçok soru işareti var!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekranlara yepyeni bir dizi geliyor. Dizinin adı şimdilik Evlilik Sözleşmesi olacak gibi görünüyor. Ancak diziyle ilgili henüz net bir bilgi yok.

Gazeteci Birsen Altuntaş, Twitter hesabından yaptığı açıklamada Üs Yapım tarafından çekilecek dizinin senaryosunun tiyatro yazarı Özen Yula, yönetmeninin de Cem Akyoldaş olacağını belirtti. Ancak dizinin adının Evlilik Sözleşmesi olup olmayacağı henüz kesin değil.

Bu arada dizide başrolleri Murat Yıldırım ve Gizem Karaca’nın birlikte başrolde yer alacağı söyleniyor.

Dizinin senaristi Özel Yula, birçok ödüle sahip dünya çapında tanınan bir yazar. Cem Akyoldaş ise 2007 yılında ekranlarda büyük yankı uyandıran Kara Yılan dizisinin yönetmeni. Mesleğe gazetecilikle başlayan Cem Akyoldaş, aynı zamanda dizinin yapımcılığını üstlenen Üs Yapım’da genel koordinatör olarak görev yapıyor. Halen TRT1 ‘de yayınlanan Benim Adım Melek, Üs Yapım tarafından çekiliyor.

Evlilik Sözleşmesi ekranlara gelmeye hazırlanıyor! Ancak yeni diziyle ilgili birçok soru işareti var! 8

Eğer söylentiler doğruysa Murat Yıldırım, Show TV’de yayınlanan Ramo dizisinin hemen ardından Evlilik Sözleşmesi’yle karşımıza çıkacak. Murat Yıldırım’ın en son rol aldığı Ramo dizisi sadece birkaç hafta önce 40. bölümünde ekranlara veda etmişti. Ancak izleyenlerin final kararına tepkisi büyük olmuştu. Eleştirilerin odağındaki kanalın, neden böyle bir karar verdiği ise kimse tarafından anlaşılamamıştı. Reytingleri kötü olmayan, orta düzeyde olan Ramo dizisi için verilen bu karar, izleyiciyi derinden üzmüştü.

Evlilik Sözleşmesi ekranlara gelmeye hazırlanıyor! Ancak yeni diziyle ilgili birçok soru işareti var! 9

Gizem Karaca ise Fox TV’de hala devam eden Baraj dizisinde oynuyor. Baraj dizisi dün akşam 38. bölümüyle ekrandaydı. Dizi, gelecek hafta 11 Mayıs Salı akşamı yayınlanacak olan 39. bölümüyle final yapacak. Geçtiğimiz günlerde Karaca, dizinin devam etmesi nedeniyle plan yapamadığını belirterek “Açıkçası şu an sezon sonunu bekliyoruz. Dizi olduğu için şu an Mayıs sonuna kadar, Haziran’a kadar çok plan yapamıyoruz. Yani dizi final yaptığında yaz için bilmiyorum biraz yordu beni bu dizi. Film yapar mıyım, yapmaz mıyım bilmiyorum.” diye konuşmuştu.