Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Olmaz’a bravo yine Masumlar Apartmanı’na çelmeyi taktı!

Eşkıya Dünyaya Olmaz’a bravo yine Masumlar Apartmanı’na çelmeyi taktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Salı akşamları reytinglerde iki dizi öne çıkıyor. Bu sezon Masumlar Apartmanı, en iyi projelerden birisi olarak öne çıktı. TRT1 ekranında salı akşamları yayınlanan dizide güçlü bir hikaye ve iyi oyunculuklar var. Bunun sonucunda da izleyicilerden yoğun bir ilgi ve destek geliyor…

Masumlar Apartmanı dizisinin dün akşam yayınlanan 31. bölümü büyük ilgi gördü. Sosyal medyada güçlü bir etkileşim dalgası oluşturuldu. Dizinin reytingleri de gayet başarılı geliyor. Ancak atv ekranında 6. sezonu süren Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın da başladığı günden bu yana devam eden bir gücü ve istikrarı var. İşte bu iki dizinin salı rekabetindeki karşılaşmaları hep sert geçti…

Dün akşam tüm kişiler kategorisinde yine EDHO, rakibine çelme takmayı başararak birincilik kürsüsüne oturdu. AB ve ABC1’de ise atv dizisi, rakibinin ardından ikinci sırada yer almayı sürdürdü.

Masumlar Apartmanı ise iki haneli oranlarla AB ve ABC1 gruplarında zirve hakimiyetini sürdürüyor. Bu iki kategoride hiç yenilmeyen dizi, tüm kişilerde ise zaman zaman birinci olabiliyor, zaman zaman da birinciliği rakibine kaptırıyor.

Salı rekabetinde Hekimoğlu ve Baraj dizileri final yolundaki iki yapım. Baraj dün akşam 37. bölümü ile yayındaydı. Dizinin finaline 2 bölüm kaldı… Baraj 39. bölümü ile birlikte bitecek. Peki reytingler nasıl geldi. Dün akşam tüm kişiler kategorisinde 9. sırada yer alan dizi, AB’de günü 16. bitirdi ve ABC1’de ise 10. sırada yerini aldı. Baraj’in bir ara birincilik bile elde ettiği düşünülür ise şimdi geldiği nokta hikayesine olan ilginin azalmasından kaynaklanıyor.

Hekimoğlu dizisi de 50.bölümü ile final yapacak. Yani geride 2 bölüm kaldı. Dün akşam 48. bölüm ekrandaydı ve Hekimoğlu hayranları yine çok güzel bir bölüm izledi. Ancak reytinglerin geldiği nokta Kanal D’nin final kararı almasının ne kadar isabetli olduğunu da gösteriyor.

Hekimoğlu dizisi AB’de günü 9. sırada bitirdi ama totalde 20. olurken, ABC1’de ise 18. sırada yerini aldı. 51.bölümü yayınlanan Sefirin Kızı isimli Star Tv dizisi ise, finalden önceki bölümü ile hayranlarının karşısına çıktı. Oranlar bir hayli düşük geldi.

Sefirin Kızı finalden önceki bölümü ile tüm kişiler ve ABC1’de 28. sırada yer alırken, AB’de ise günü 42. olarak tamamladı.