Ana sayfa Sosyal Medya Exxen için Hasan Can Kaya’nın neler yapacağı ortaya çıktı!

Exxen için Hasan Can Kaya’nın neler yapacağı ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Exxen platformu açıldı ve yayın hayatına da başladı. Acun Ilıcalı imzalı platformun tanıtımları da O Ses Türkiye Yılbaşı özel programında fazlasıyla yapıldı. Hem platformdaki yapımlarda örnekler verildi ve hem de birçok ünlü isim yeni projelerini O Ses Türkiye Yılbaşı özel programında anlatma olanağı buldu.

Bu isimlerden birisi de Hasan Can Kaya oldu. Uzun süredir sosyal medyada ismi hep gündemde olan Hasan Can Kaya, youtube’da yayınlanan “Konuşanlar” isimli programıyla büyük bir üne kavuşmuştu.Acun Ilıcalı’nın Exxen için anlaşma sağladı Kaya, tüm bu programlarını da youtube ortamından kaldırarak yine herkesi şaşırtmıştı.

Exxen için yoğun bir çalışma içinde olduğunu O Ses Türkiye yılbaşı programında belirten Hasan Can Kaya’nın neler yapacağı da ortaya çıktı. Konuşanlar isimli program, Exxen platformunda yerini alacak. Bugüne kadar yayınlanan tüm bölümler de bu platformda izlenebilecek. Ancak bununla da bitmeyecek, Hasan Can Kaya, “Hayallerim, Aşkım ve Ailem” isimli bir dizi film de yapacak. Ezgi Gör ve Tuna Orhan’ın da dizi filmde yer alacak oyuncular olduğu ortaya çıktı.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Exxen’in bir başka projesi daha ortaya çıktı. Platformda yetişkinler için bir çizgi film de hazırlanacak. Projenin yerli Simpsons benzeri bir yapım olacağına yönelik bilgiler verildi. Ekmek Kapısı ismiyle yayınlanacak olan çizgi filmin müziklerini ise Kibariye hazırlayacak.