Ana sayfa Sosyal Medya Fanları, Can Yaman’ı harcatmadı! Akın Akınözü haberine anında cevabını verdi!

Fanları, Can Yaman’ı harcatmadı! Akın Akınözü haberine anında cevabını verdi!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlülerle fanlarının arasındaki ilişki son derece ilginç… Sadece Türkiye’de değil tüm dünyada. Ancak bir gerçek var ki son zamanlarda fanları en sıkı şekilde çalışan ünlü isim Can Yaman. Ünü Türkiye sınırlarını aşan ve yurt dışında “soap opera star” (pembe dizi yıldızı) olarak tanımlanan Can Yaman’ın hayranları deyim yerindeyse bir kurumsal şirket gibi çalışıyor.

Her an tetikte bekleyen Can Yaman hayranları, oyuncuyla ilgili en ufak bir ayrıntıyı kaçırmıyor, bir dedektif gibi her paylaşımını, her adımını çok sıkı bir şekilde takip ediyor. Son yaşanan olay bunun en büyük kanıtı oldu.

Her şey sosyal medyada atv dizisi Hercai’yle yıldızı parlayan Akın Akınözü’yle ilgili yapılan bir paylaşımla başladı. Farklı hesaplar tarafından yapılan paylaşımda Akın Akınözü’nün uluslararası bir derginin kapak yıldızı olacak ilk Türk oyuncu olacağı duyuruldu. Derginin isminin ne olduğu ise hiçbir yerde belirtilmedi, araştırmamız da bir sonuç vermedi.

Fanları, Can Yaman'ı harcatmadı! Akın Akınözü haberine anında cevabını verdi! 1

Ancak bu paylaşım belli ki Can Yaman hayranlarını çok fena kızdırdı. Zira Can Yaman’ın fanları tarafından yapılan paylaşımlarda duyurunun yanlış olduğuna dikkat çekildi.

Can Yaman fanları, oyuncunun daha önce Vanity Fair dergisine kapak olduğunu hatırlattı ve kapak fotoğraflarını da paylaştı. Böylece fanları Can Yaman’ı harcatmadı ve Akın Akınözü haberinin doğru olmadığını kanıtladı.

Fanları, Can Yaman'ı harcatmadı! Akın Akınözü haberine anında cevabını verdi! 2

Fanları, Can Yaman'ı harcatmadı! Akın Akınözü haberine anında cevabını verdi! 3

Can Yaman yaklaşık İtalyan Vanity Fair dergisinin nisan sayısına kapak olmuş ve dergide geniş bir röportajı yayınlanmıştı. Vanity Fair özel röportaj için ‘En çok arzulanan adam ilk defa kendisi hakkında konuştu’ başlığını kullanmıştı.

Fanları, Can Yaman'ı harcatmadı! Akın Akınözü haberine anında cevabını verdi! 4