Ana sayfa Dizi Haberleri Akın Akınözü hayranları Yaban Çiçekleri’nin finali için düşük reyting gerekçesini kabul etmiyor!

Akın Akınözü hayranları Yaban Çiçekleri’nin finali için düşük reyting gerekçesini kabul etmiyor!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Akın Akınözü, atv ekranında Yaban Çiçekleri isimli dizi ile ekrana dönüş yaptı ama proje sadece 3 bölüm sürdü. Dizinin kısa süreli olmasının nedeni ise düşük gelen reytingler olarak açıklanıyor. Ancak sosyal medya ortamında bu duruma itiraz eden ve reytinglerin gerçeği yansıtmadığını düşünen çok sayıda Akın Akınözü hayranı bulunuyor.

Akın Akınözü’nü uzun zaman sonra yeniden ekranda görmenin mutluluğunu yaşayan birçok hayranı, reytingleri düşük geldiği için Yaban Çiçekleri dizisinin 3 bölümde ekrandan silinip gitmesine çok içerledi.

Sosyal medya ortamında yapılan paylaşımlarda özellikle de televizyon reytinglerinin sorgulandığını görmekteyiz. Sosyal medyada en çok konuşulan erkek oyuncular arasında Akın Akınözü ikinci sırada yer alıyor.

Yaban Çiçekleri dizisi en çok sorgulanan, aranan ve sosyal medyada çok büyük etkileşim elde eden bir yapım olarak öne çıkmış olsa da bunun reytingler noktasında bir değeri yok.

Televizyon reyting sisteminin doğru bir ölçül olmadığını düşünen çok sayıda izleyici var ve Yaban Çiçekleri dizisinin hak etmediği bir son ile karşı karşıya kaldığında ısrar ediyorlar.

Oyuncunun hayranları sosyal medya ortamında hem Akın Akınözü’nün hem de Yaban Çiçekleri dizisinin çok yoğun bir şekilde öne çıktığını gösteren paylaşımlar yaparak, bu durum ile televizyondaki reyting ölçüm mantığının uyuşmadığını göstermeye çalışıyor.

Akın Akınözü hayranları Yaban Çiçekleri'nin finali için düşük reyting gerekçesini kabul etmiyor! 7