Ana sayfa Dizi Haberleri Akın Akınözü hayranları Yaban Çiçekleri dizisinin finali ile hayal kırıklığı yaşadı!

Akın Akınözü hayranları Yaban Çiçekleri dizisinin finali ile hayal kırıklığı yaşadı!

tarafından ker_def

Yaban Çiçekleri isimli televizyon dizisinin atv ekranlarında 3. bölümünün final olması büyük bir şaşkınlık yaşattı. Daha yeni başlayan, hikayesini tam olarak izleyicilere aktaramamış olan bir projenin bu kadar kısa sürede ekrandan silinmiş olması, Türk dizi tarihinin kanayan yaralarından birisini yeniden gözler önüne serdi.

Güçlü tanıtım kampanyası ile izleyicileri meraklandıran, Akın Akınözü ile Aslıhan Malbora ikilisinin hayranlarını çok heyecanlandıran dizinin düşük reytingler elde etmesi şaşırtıcı oldu. Dizi hayranlarının bu ikiliyi beğendiklerini, enerjilerinin ve uyumlarının çok güzel olduğunu belirten çok sayıda yorumu da final ile birlikte gönüllerde burukluk olarak kaldı.

Dizinin ilk iki bölümde çok düşük reytingler gelince, 3. bölümün final olması kararı alındı. Atv’nin genelde dizilerine destek veren bir kanal olarak bilinmesine rağmen, Yaban Çiçekleri’nin bu kadar kısa sürede ekrandan silinmesi kafaları karıştırdı.

Özellikle de bu tür durumların yerli izleyicilerden daha çok yabancı dizi hayranlarını fazlasıyla üzdüğü görülüyor.

Akın Akınözü’nün yabancı hayranları, yaşanan bu gelişmeleri anlamakta zorlanıyor. Daha yeni başlayan bir proje nasıl olur da bu kadar kısa sürede final yapar?

Daha hikayesi yeni başlamış, heyecanı daha yepyeni olan bir dizinin reytingleri düşük geldiği için yayından kaldırılması durumunu yabancı izleyicilere anlatmak hiç de kolay değil.

İşte bu nedenle farklı ülkelerde yaşayan ve Akın Akınözü’nün her projesini yürekli bir şekilde destekleyen hayranları açısından Yaban Çiçekleri dizisi tam bir hayal kırıklığı yarattı.