Ana sayfa Sosyal Medya Farah Zeynep Abdullah, tarihe talihsiz bir Masumlar Apartmanı açıklaması bıraktı!

Farah Zeynep Abdullah, tarihe talihsiz bir Masumlar Apartmanı açıklaması bıraktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Masumlar Apartmanı dizisinin sezon finalinde İnci karakterinin ayrılacağı ortaya çıktı. Yani Farah Zeynep Abdullah, diziye veda ediyor. TRT1 ekranında izleyicilerle salı akşamları buluşmakta olan Masumlar Apartmanı’nın 36. bölümünde izleyicileri şoke edecek gelişmeler yaşanacak.

Bu gelişmeleri duyuran gazeteci Birsen Altuntaş’a ise oyuncu Farah Zeynep Abdullah’tan eleştiri geldi. Mesleğini icra eden bir gazeteciye öğrendiği bir bilgiyi yazmaması gerektiği anlamına gelen sözler Farah Zeynep Abdullah için talihsiz bir açıklama oldu. Ünlü oyuncunun bu tavrı Türkiye’de son dönemde gazeteciliğin ne kadar önemsizleştiğine yönelik algıya da katkı yapıyor.

İnci karakterine hayat veren Farah Zeynep Abdullah projeden ayrılmak isteyince sezon finalinde karakterin ölerek veda etmesi senaryoya eklendi. İnci ile Han’ın zaten çıkmazda olan evlilikleri hikayeden İnci’nin gitmesine yol açıyordu.

İnci karakterinin ölümünün diziye damga vuracağını duyuran gazeteci Birsen Altuntaş’a Farah Zeynep Abdullah şu sözlerle tepki gösterdi:

“Haber verirmişçesine doğru ya da yanlış spoiler vermek izleyici açısından düşünürsek de ayıp, yapımda emeği geçenler açısından düşünürsek de ayıp. Her şekil ayıp.”

Oyuncu Abdullah, bu sözleri ile gazeteciyi mesleğini yaptığı için ayıplarken, kendisi adına da tarihe talihsiz bir açıklama bırakmış oldu.

Farah Zeynep Abdullah, tarihe talihsiz bir Masumlar Apartmanı açıklaması bıraktı! 16