Ana sayfa Sinema Farah Zeynep Abdullah’lı Bergen filminin setine nazar değdi!

Farah Zeynep Abdullah’lı Bergen filminin setine nazar değdi!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Arabesk şarkıcısı Bergen’in hayatını anlatan filmin çekimleri son hız devam ediyor. Filmin birkaç gün önce paylaşılan ilk tanıtımı büyük ses getirmiş, herkes Farah Zeynep Abdullah’ın Bergen’le benzerliği karşısında şaşkına dönmüştü. Ancak Bergen filminin ekibine nazar değdi.

Farah Zeynep Abdullah’ın Arabesk şarkıcısı Bergen’i canlandırdığı filmde her şey yolunda giderken çekimlere ara verilmek zorunda kaldı. Bunun sebebi filmin başrol oyuncusu Erdal Beşikçioğlu’nun koronavirüse yakalanması. Covid 19 testi pozitif çıkan Beşikçioğlu karantinaya girerken filmin çekimlerine de zorunlu bir ara verildi.

Erdal Beşikçioğlu filmde Bergen’in eşi Halis Serbes’i canlandırıyor. Halis Serbest, yıllar önce ayrılmak istediği için Bergen’in yüzüne kezzap atmış, bir gözünün kör olmasına yol açmıştı. Halis Serbest bu olaydan yıllar sonra da Bergen’i öldürmüştü.

Farah Zeynep Abdullah’lı Bergen filminin setine nazar değdi! 8

Yönetmenliğini Mehmet Binay ve Caner Alper’in üstlendiği filmde ayrıca Tilbe Saran, Erdal Beşikçioğlu, Nergis Öztürk, Ali Seçkiner Alıcı, Şebnem Sönmez, Çağdaş Tekin ve Ahmet Kayakesen gibi başarılı oyuncular yer alıyor.

Acıların Kadını olarak bilinen Bergen, evliliği boyunca şiddete maruz kalmış ve yaşamındaki zorlu mücadeleyi müziğine de yansıtmış bir isimdi. Müzik kariyerine 1982 yılında çıkardığı ‘Şikayetim Var’ adlı albümüyle başlayan Bergen, aynı yıl kocası tarafından yüzüne atılan kezzap sonucu iki gözünü de kaybetti.

Farah Zeynep Abdullah’lı Bergen filminin setine nazar değdi! 9

Daha sonra sol gözü görme yetisi kazandı ve sağ gözünün hasarı yüzünden saçlarını sağ gözünün üzerine atmasıyla, bazense güneş gözlüğüyle olan imajıyla akıllarda kaldı. Bergen, 1989’da Pozantı, Adana’da boşandığı eşi tarafından kurşunlanarak öldürüldü.

Bergen’in hayatının anlatıldığı filmin bu yıl sinemalarda gösterime girmesi bekleniyor. Filmin geçen hafta yayınlanan tanıtımında izleyiciler Farah Zeynep Abdullah’ın Bergen’le benzerliği karşısında şaşkınlığa düşmüştü.