Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kanunsuz Topraklar, Fox TV tarafından listeden çıkartıldı!

Kanunsuz Topraklar, Fox TV tarafından listeden çıkartıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV, yılın son günleri için gün gün yayın akışı programı paylaşmış ve sadece Cuma akşamı Aşk Mantık İntikam’ın yılbaşı nedeniyle yayında olmayacağı duyurulmuştu.

Ancak Kanunsuz Topraklar dizisinde çıkan koronavirüs sorunları bölümün yetişmesini mümkün kılmayınca, kanalın bu hatfa yeni bölümü yayınlanacak dizi listesinden çıkartıldı.

Başak Parlak, Doğaç Yıldız ve Hazar Motan’ın testleri pozitif çıktı. Bu durum üzerine de Kanunsuz Topraklar dizi setinde çekimlere ara verildi. Bu ara sonrasında da dizinin 13. yeni bölümünün yayınlanmayacağı ortaya çıktı.

Fox TV, yeni yayın akışını paylaştı. Akışta Yasak Elma, Evlilik Hakkında Her Şey ve Mahkum isimli dizilerin normal zamanda yeni bölümlerinin yayınlanacağı duyuruldu.

Ancak Kanunsuz Topraklar dizisi yerine çarşamba akşamı Doktor Civanım isimli Türk filminin yayınlanacağı bilgisi paylaşıldı.

Cuma günü ise yılbaşı nedeniyle Aşk Mantık İntikam dizisinin yeni bölümü olmayacak. Yalancı Sevgilim isimli Türk filminin saat 20.00’da başlayacağı, Ata Demirer Gazinosu programının ise 22.00’da yayınlanacağı bildirildi.