Ana sayfa Sosyal Medya Engin Günaydın’dan hayranlarını çok sevindirecek yeni yıl müjdesi geldi!..

Engin Günaydın’dan hayranlarını çok sevindirecek yeni yıl müjdesi geldi!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Engin Günaydın ve Devin Özgür Çınar’ın birlikte rol aldığı, dijital platform Gain için çekilen komedi dizisi 10 Bin Adım’ın 2. sezonu başlıyor.

İlk sezonu çok beğenilen ve sosyal medyada önemli bir etkileşim yakalayan dizinin ikinci sezonunu izleyici merakla bekliyordu. Engin Günaydın müjdeyi instagram hesabından yaptığı paylaşımla verdi.

Ünlü oyuncu paylaşımında,’10 Bin Adım tam bir yıl aradan sonra yeni sezonuyla yılbaşı gecesi 00:30’da ilk iki bölümüyle ücretsiz olarak yayında!’dedi.

Dizide, son yıllarda uzun ve sağlıklı bir yaşam için tüm dünyada referans olarak kabul edilen ‘Günde 10 bin adım’ önerisine uyarak birlikte yürümeye karar veren iki eski sevgili Ezgi ve Memet’in iki yeni yol arkadaşı olma hikayesi mizahi bir dille anlatılıyor. Ezgi ve Mehmet’in yürüyüş için çıktıkları yolculukta kırgınlıklarından kızgınlıklarına bir çok yaşanmışlıkları eğlenceli bir şekilde ekrana yansıyor.

Hikayesi Engin Günaydın ve Deniz Özgür Çınar’a ait olan ve senaryosu yine Devin Özgür Çınar tarafından kaleme alınan 10 Bin Adım, ‘Eski sevgili ile dost kalmak mümkün mü?’ sorusunu odağına alarak, sevgililikten arta kalan arkadaşlığı on bin adımlık bir macera içerisinde irdeliyor. .

Dizide izleyiciye, duygusal birlikteliğini tüketen iki insanın aynı amaçla çıktıkları yol arkadaşlığında eski defterlerin açılmasından, şimdiki hayatlarına dair fikir alışverişinde bulunabilmelerine kadar pek çok farklı an sunuluyor.

Küçük laf sokmalara kadar eski ilişkiye dair bütün yaşanmışlıkları muzip bir dille anlatan dizide gün sonunda yolların tartışma ile ayrılmasına rağmen ertesi gün yine ‘10 Bin Adım’ hedefiyle bir araya gelinmesi ve yerleşen alışkanlıklar absürt bir mizahla seyirciyle aktarılıyor.