Ana sayfa Dizi Haberleri Fazilet Hanım ve Kızları’ndan sonra bir ilke Teşkilat dizisiyle adım attılar!

Fazilet Hanım ve Kızları’ndan sonra bir ilke Teşkilat dizisiyle adım attılar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Teşkilat dizisi TRT1 ekranında 7 Mart Pazar akşamı ilk bölümü ile izleyicilerin karşısına çıkacak. Bugüne kadar yapılan tüm Türk dizileri arasında büyük bir farkı var… Teşkilat, bir devlet kurumu tarafından desteklenen ve devletin bakış açıları ile olayları tüm kamuoyuna yansıtma noktasında bir ilk olacak…

Çağlar Ertuğrul ve Deniz Baysal ikilisi, Fazilet Hanım ve Kızları dizisindeki Yağız ve Hazan karakterlerinden sonra bir kez daha aynı yapımda bir araya geldi. Ancak bu sefer yolları ayrı düşecek gibi bir izlenim var. Milli İstihbarat Teşkilatı desteği ile güçlü bir prodüksiyona ve hikaye gücüne sahip olan Teşkilat’tan verilecek mesajlar da çok önemli.

MİT destekli ilk Türk dizisi olan Teşkilat, vereceği mesajlarla Türkiye’nin bölgesinde yaşadığı tehlikeleri de kamuoyuna aktarma imkanına sahip. Çeşitli olaylar ve hikayeler üzerinden ülkemizin nasıl tehditler altında olduğuna yönelik izleyicilere farklı bakış açıları ile yönlendirmeler yapılması şaşırtıcı olmayacaktır.

Fazilet Hanım ve Kızları'ndan sonra bir ilke Teşkilat dizisiyle adım attılar! 8

Deniz Baysal ile Çağlar Ertuğrul ise, yıllar sonra yeniden aynı sette buluştu ve hayranları da bu durumdan son derece memnun. Zehra ve Serdar karakterleri ile yapımda yerini alan ikili, yayınlanan ön izleme görüntülerinde birbirleri ile yolları kesişen değil, ayrı düşen karakterlerde…

Serdar ve Zehra’nın görüntüleri, Yağız ile Hazan hayranları için aslında bir nostalji de olacak.. Teşiklat dizisi Pazar akşamları reyting rekabetinde de muhtemelen birincilikleri toplayacaktır. İlk bölüm reytingleri çok merak ediliyor.

Yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği, oyuncu kadrosu, prodüksiyon kalitesi ve farklı hikayesi ile ekranların yeni fenomeni olacak ‘Teşkilat’, 7 Mart pazar akşamı saat 20.00’da TRT 1 ekranında izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor.

Merakla beklenen dizinin ilk bölümünden yayınlanan ön izleme videosu, heyecanı zirveye taşıdı. Paylaşılan ön izlemede yedi vatan sevdalısı istihbaratçının vazife uğruna sevdiklerinden ve ailelerinden vazgeçmesi temasına yer verildi. Ekip üyelerinin ailelerinin ölüm haberlerini aldığı sahneler izleyiciyi derinden etkilerken vatan uğruna yaşamlarından vazgeçenlerin fedakarlıkları ve adanmışlıkları gözler önüne serildi.

Fazilet Hanım ve Kızları'ndan sonra bir ilke Teşkilat dizisiyle adım attılar! 9

‘Teşkilat’ta bayrak aşkına yaşamlarını yok sayan yedi vatan sevdalısı, zorlu operasyonlara imza atarken geride bıraktıkları sevdiklerinin de hayatlarını uzaktan izleyecekler. Aileleri ve kendilerini tanıyan herkes için artık birer ölü olan ekip düşmanı alt etmeye çalışırken sevdiklerinin hasretiyle baş etmek zorunda kalacak. Bu hasreti dindirmek için uzaktan sevdiklerinin hayatlarını takip eden ekip üyeleri, kimi zaman işin içinden çıkamayacakları durumlarla karşılaşacaklar.

Çekimleri Ankara’da tüm hızıyla devam eden ‘Teşkilat’, 7 Mart Pazar akşamı TRT 1’de ilk bölümüyle izleyiciyle buluşacak!