Ana sayfa Dizi Haberleri Reytingleri düşük ama Akrep’in heyecanı git gide yükseliyor!

Reytingleri düşük ama Akrep’in heyecanı git gide yükseliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – 2020-2021 sezonunun kıymeti pek bilinmeyen dizilerinden birisi de kuşkusuz Akrep… Demet Akbağ ve Evrim Alasya oyunculuk performansları ile izleyenlere nefis anlar yaşatıyor. Her iki isimde işlerinde oldukça başarılı. Karakterleri oynamayan adeta yaşayan usta oyunculara yan karakterlerdeki isimlerin de desteği ile Akrep, bu sezonun prodüksiyon olarak başarılı yapımlarından birisi konumunda.

Ancak dizinin reyting performansı, prodüksiyon başarısını karşılamıyor. İzleyiciler tarafından yeterince desteklenmeyen, henüz birçok kişinin farkında olmadığı bu entrika odaklı dizi ağır ağır finale doğru gidiyor. Her ne kadar Star TV, diziyi yayında tutmak istese de son bölümün reytingleri ciddi şekilde düşüş sergiledi. Seni Çok Bekledim’e yerini kaptıran Akrep, Perşembe rekabetinde ayakta durmakta zorlanıyor.

Ancak hem hikaye kurgusu hem de oyunculuklar noktasında dizinin etkileyici olduğu gerçeği, düşük reytinglere rağmen ortada… Diziyi izleyenler hiç bitmesini istemiyor. Her hafta büyük bir heyecan yaşanıyor.

Akrep’in 11 Mart Perşembe akşamı yayınlanacak olan 14. yeni bölümünde de yine heyecanlı, etkileyici sahneler göreceksiniz. Hapisten çıkan Ferda, zengin bir sevgili mi buldu? Dengeler hızla değişiyor. Kızı Merve’ye kendini anlatmak için her yolu deneyen Ferda, herkesin içinde yine küçük düşürüldü.

Ancak daha da hırslanan Ferda, Bekir Aksoy’un canlandırdığı Fikret’e “En kısa sürede canını yakacağım” diyerek ağır bir tehditte bulundu. Merve’nin atışma sırasında annesini iterek yürü düşürmesi ise Ferda için bir başka şok oldu.

İşte Akrep dizisi 14.bölüm fragmanı: