Ana sayfa Dizi Haberleri Oğlum dizisinin dikkat çeken çifti; Songül Öden ile Feyyaz Duman!

Oğlum dizisinin dikkat çeken çifti; Songül Öden ile Feyyaz Duman!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1982 doğumlu olan Feyyaz Duman, kendisine gelen dizi teklifleri arasında Show TV’de yayınlanacak olan Oğlum’u tercih etti.

Sezona Yalancılar ve Mumları isimli Fox TV dizisiyle başlayan oyuncu, 5 bölüm süren yapımın ilgi görmemesinin ardından şimdi de çok farklı bir hikayede yerini alacak. İki küçük çocuğun başlarına gelen bir olayın üzerinden devam edecek olan hikayede Feyyaz Duman ile Songül Öden ikilisini birlikte izleyeceğiz.

Çocuklardan birisinin annesi Zeynep karakterini canlandıracak olan Songül Öden’in dizideki eşi Tuğrul karakterinde ise Feyyaz Duman’ı göreceksiniz.

1982 doğumlu Feyyaz Duman ile 1979 doğumlu Songül Öden yeni dizide birbirlerine partner oldu. İki başarılı oyuncunun nasıl bir uyum sağlayacakları ve enerjileri şimdiden merak konusu oldu.

Ahmet Katıksız’ın proje tasarımını gerçekleştirdiği Oğlum dizisinin çekimlerine yakında başlanacak. Yeni ismiler de hikayeye dahil olmaya devam ediyor.

Canan Ergüder, Nihal Yalçın, Timur Acar, Serhat Teoman, Kubilay Aka ve Tuğçe Açıkgöz gibi önemli isimleri de kadrosunda buluşturan dizide en dikkat çeken çift olarak Songül Öden ve Feyyaz Duman’ı görüyoruz.

Zeynep ve Tuğrul karakterlerinin seçimi konusunda çok titiz bir çalışma yapıldığı ve birçok isim arasından bu ikilinin tercih edildiği de ortaya çıktı.

Songül Öden ve Feyyaz Duman partnerliğinin nasıl sonuç vereceği, dizi hayranlarının ilgi gösterip göstermeyeceği merakla bekleniyor.