Ana sayfa Sosyal Medya Feyza Civelek için Kızılcık Şerbeti önce hayal kırıklığı sonra başarı hikayesi oldu!

Feyza Civelek için Kızılcık Şerbeti önce hayal kırıklığı sonra başarı hikayesi oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kızılcık Şerbeti dizisinde Nilay karakterini canlandıran Feyza Civelek, öne çıkan bu karakter ile sezonun konuşulan isimlerinden birisiydi. 2011 yılında yer aldığı Adını Feriha Koydum dizisindeki Lara karakterinden bu yana kendisini geliştiren oyuncu, Güllerin Savaşı , Bir Umut yeter ve Sol Yanım isimli yapımlarda da deneyimler yaşadı.

Birçok izleyicinin bu sezona damga vuran Kızılcık Şerbeti dizisindeki Nilay karakteri ile aklına yazdığı Feyza Civelek, çok iyi bir sezon geçirdiklerini anlattı. Oyuncu, ekip arkadaşları ile çok iyi bir ortam oluşturduklarını ifade etti. Dizide Nursema karakteri gibi sürpriz yapma potansiyeli yüksek Nilay olarak izlediğimiz oyuncu, kendi kariyeri açısından da çok önemli bir sezonu geride bırakıyor.

Feyza Civelek, Kızılcık Şerbeti dizisiyle birlikte diğer oyuncular gibi sosyal medyada konuşulan ve göz önünde olan isimler arasına katıldı.

Oyuncu, “Hem güzel hem yorucu hem sürprizlerle dolu hem ekip olarak hem seyircilerimiz açısından çok güzel bir sezon geçirdik” açıklamasını yaptı.

Dizinin elde ettiği bu büyük başarıyı tahmin ettiğini ve beklentilerinin gerçekleştiğini anlatan Civelek, ilk başlarda düşük gelen reytingler de bile hayal kırıklığı yaşamadığını ve daha iyi sonuçlar geleceğine inandığını söyledi.

Oyuncu, “Ben aslında ilk başta bekliyordum, tabii sonra reytinglerimiz biraz hayal kırıklığı olduğu için ben yine de umutlarımı yitirmedim. Ama şu an büyük bir başarı elde ettik, bundan gurur duyuyorum” diye konuştu.

Yapım, oyuncular, senaryo ve ekibin bir araya geldiğini ve başarının da bunların bütünleşmesine bağlı olduğunu anlatan Feyza Civelek, dizinin ilk sezonda hak ettiği noktaya gelmesinden memnun.