Ana sayfa Sosyal Medya Finale giden Çukur’da kahrolan izleyici, Aras Bulut İynemli’nin paylaşımlarında rahatlıyor!

Finale giden Çukur’da kahrolan izleyici, Aras Bulut İynemli’nin paylaşımlarında rahatlıyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Show TV’nin fenomen dizisi Çukur’un 4. sezon ile birlikte ekrana veda edeceği bir süre önce açıklanmıştı. Mayıs sonunda final yapacak olan dizi, son haftalarda izleyiciyi üzen ayrılıklarla birlikte dramatik anlara sahne olmakta. Yamaç’ın Çukur’u kurtarmak için verdiği mücadelede pek çok kişi can verdi.

Son olarak geçtiğimiz hafta Kubilay Aka’nın oynadığı Celasun, Yamaç’a yardım ettiğini öğrenen amca tarafından pusu kurdurularak öldürüldü.

Bir acı daha düşerken Çukur’a, Yamaç bu akşamki bölümde bu kez de yeğeni Karaca’nın ölümü ile sarsılacak. Dizinin takipçileri, aynı zamanda Yamaç’ın kızına ve Efsun’a kavuşmasına karşın, onlarla yaşadığı dramatik gelişmeleri de heyecanla izliyor.

Damla Sönmez’in oynadığı Efsun, yaşadıklarından sonra bir türlü iyileşemedi. Travma geçiren Efsun’un hali karşısında Yamaç çaresiz! Kızına sarılarak teselli bulmaya çalışsa da Efsun’un derin yaraları var.

Finale giden Çukur'da kahrolan izleyici, Aras Bulut İynemli'nin paylaşımlarında rahatlıyor! 9

Finale doğru giderken acılar daha da yoğunlaşıyor. Sonunda izleyiciyi yine acı bir final mi bekliyor izleyip göreceğiz ama bu ağır dram sahneleri altında işin bir de gerçek boyutu var!

Yani kamera arkası pozlar! Dizide Yamaç’a hayat veren Aras Bulut İynemli, Çukur’da her ne kadar acılar içinde kavrulsa da gerçek hayatta son derece esprili, neşeli kişiliğiyle dikkat çekiyor.

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımlar da dizinin takipçilerine adeta nefes aldırıyor! Son olarak dizide kızını ve Efsun’u oynayan iki oyuncuyla verdiği pozlar da bu paylaşımlardan ikisi oldu…

Bu akşam dizideki zor anları izlemeden bu fotoğraflar biraz olsun izleyiciyi gülümsetecek…

Finale giden Çukur'da kahrolan izleyici, Aras Bulut İynemli'nin paylaşımlarında rahatlıyor! 10

Finale giden Çukur'da kahrolan izleyici, Aras Bulut İynemli'nin paylaşımlarında rahatlıyor! 11