Ana sayfa Sosyal Medya Böyle partner dostlar başına! Alina Boz ve Burak Deniz’in Maraşlı setindeki komik halleri!

Böyle partner dostlar başına! Alina Boz ve Burak Deniz’in Maraşlı setindeki komik halleri!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Dizilerin ekranda çok sevilmelerinde pek çok etken var. Hikayesinin beğenilmesi, oyuncu seçimleri, çekim teknikleri, heyecanın yüksek tutulması gibi pek çok faktör rol oynuyor. Bir başka konu var ki izleyici için en başta gelenlerden bir tanesi; başrol oyuncularının uyumu.

Kimi zaman ekran yüzü olarak birbirlerine yakıştırılan başrollere karşın, kimi zaman da tam tersi durumlar oluşuyor. Profesyonel olarak işlerini yapan oyuncular, kamera arkasında iyi anlaşsınlar ya da anlaşmasınlar, bir şekilde ekran önünde bu durumu izleyiciye yansıtmamak için çabalıyorlar.

Ancak bazen kimi kulis bilgileriyle de başroller arasında uyum yakalanamıyor, kamera arkasında pek de yakın bir iletişim kurulamıyor. Bazıları ekrana yansıyor, bazıları yansımıyor.

Sosyal medyanın yaygınlaşması ile birlikte dizi izleyicisi, oyuncuların hesaplarını takip ederken, çoğu zaman oyuncular arasındaki yakınlığa da şahit oluyorlar. Bu durum da olumlu bir şekilde yansıyor izleyiciye.

Böyle partner dostlar başına! Alina Boz ve Burak Deniz'in Maraşlı setindeki komik halleri! 9

Maraşlı dizisinin setinde de başroller Alina Boz ve Burak Deniz’in kamera önündeki uyumlarında, başarılı oyunculuklarının yanı sıra birbirleriyle kurdukları samimi ve sıcak bir ilişkinin de olduğu aşikar.

İki oyuncunun birbirleriyle iyi anlaştıkları, yaptıkları çeşitli röportajlara da yansımakta. Geçtiğimiz günlerde koronaya yakalanan Burak Deniz, bir süre karantinada kaldıktan sonra kısa bir süre önce de sete tekrar dönmüştü.

Alina Boz ile birlikte paylaşımları da sosyal medyaya yansımaya başladı. Kamera arkasında iyi anlaşan iki oyuncunun keyifli anları da dizinin takipçilerini mutlu ediyor.

Son paylaşım ise Alina Boz’dan geldi. İkilinin bir araba içi sahnesi öncesindeki o keyifli anlarından iki kareyi aşağıda görebilirsiniz. Şimdiden izleyenlerin ‘en iyi dizi çifti’ olarak adlandırdıkları iki oyuncu, sosyal medyanın da gözdesi.

Birbirlerine çok yakıştırılan iki oyuncu, iyi partnerler olmanın ve iyi anlaşmanın da meyvelerini topluyor…

İşte o paylaşımları:

Böyle partner dostlar başına! Alina Boz ve Burak Deniz'in Maraşlı setindeki komik halleri! 10

Böyle partner dostlar başına! Alina Boz ve Burak Deniz'in Maraşlı setindeki komik halleri! 11