Ana sayfa Dizi Haberleri Bu ölüm hiç yakışmadı! Güle güle Karaca! Çukur’da bir acı ayrılık daha!

Bu ölüm hiç yakışmadı! Güle güle Karaca! Çukur’da bir acı ayrılık daha!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV’nin Mayıs sonunda final yapacak olan dizisi Çukur’da, bölümler ilerledikçe sevilen karakterlerin bir bir gidişine, ölümüne şahit olmaya başladı izleyici. Sevilen karakterlerden bir tanesi daha geçtiğimiz hafta diziye veda etti.

Kubilay Aka’nın hayat verdiği ve Çukur dizisinin başından beri hikayede yer alan Celasun, Amca’nın kurduğu pusuya kurban gitti! Yamaç’a yardım ettiğini anlayan Amca, onun peşine bir kişiyi taktı ve benzinlikte arabasının içinde boğdurarak öldürttü.

Dizinin takipçileri daha Celasun’un ölümünün şokundayken, bu akşam ekrana gelecek olan 4.sezon 32. bölümde ise yine dizinin kemik kadrosunda yer alan Karaca’ya veda edecek!

Kısa bir süre önce Karaca’nın da diziden ayrılacağı ortaya çıkmıştı. Yayınlanan fragman ile birlikte nasıl gideceği de öğrenildi.

Bu ölüm hiç yakışmadı! Güle güle Karaca! Çukur'da bir acı ayrılık daha! 7

Bu akşam ekrana gelecek olan bölümde Karaca’nın amcası Yamaç ile konuşması izleyiciyi de derinden etkileyecek. Belki de son konuşmaları da bu olacak! Yamaç, yeğenine “Onlar gibi düşündüm. Bir an dedim ki Karaca bizi unutmuş, Karaca ailesine sırt çevirmiş. Ama yapmazsın biliyorum. Çünkü sen hepimizden akıllısın. Ne zaman kime güvenileceğini bilirsin.Sen hepimizden cesursun. Zamanı geldiğinde kimin yanında olacağını hepimizden daha iyi bilirsin. Çünkü sen kızım, Selim abimin kızısın” diyerek duygusal bir konuşma yapıyor.

Heyecanla beklenen yeni bölüm öncesinde o konuşmayla ilgili sahneden fotoğraflar eşliğinde aşağıdaki paylaşım yapıldı.

Yeni bölüm etiketi de Karaca olarak belirlendi zaten. Yani bu akşam diziye Karaca’nın vedası damga vuracak! En çok da o anlar izleyici için sarsıcı olacak!

Görmemesi gereken gerçeklere şahit olan Karaca, Amca’nın neler yaptığını anlayıp onunla yüzleşecek. Yamaç’ın haklı olduğunu anlayan ve Amca’ya silah çeken Karaca, ne yazık ki kurban olacak! Fragmandan anlaşıldığı üzere Amca, bunu kimsenin öğrenmemesi için Karaca’ya kıyacak. Detaylar yeni bölümde ortaya çıkacak ama Amca’nın Karaca’ya acımayacağı da herkesin malumu!

İşte 4. sezon 32. bölüm 2. fragmanı: