Ana sayfa Dizi Haberleri Finallerle sarsılan Fox TV’nin işte yeni sezondaki en sürpriz dizisi!

Finallerle sarsılan Fox TV’nin işte yeni sezondaki en sürpriz dizisi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında bu sezon başlayan ve kısa sürede yayından kaldırılan diziler büyük sorun oldu. Uzak Şehrin Masalı isimli dram projesi sadece 5 bölüm devam edebildi. Aslıhan Güner ve Barış Kılıç ikilisinin başrolündeki yapım ne yazık ki, beklentilerin çok altında reytingler getirdi.

İkinci sezona çok etkili bir hikaye ile başlayan ve sosyal medyada da büyük destek olan Son Yaz dizisi ise 26. bölümde final yaptı. Dizinin bitirilmesinin gerekçesi olarak ise yine reyting düşüklüğü gösterildi…

Fox TV’de bir başka final kararı alınan dizi de Yalancılar ve Mumları oldu. Elçin Sangu ve Ceren Moray ikilisinin başrolünde yer aldığı dizi ne yazık ki reytinglere yenildi. Dizinin 30 Ekim Pazar günü final bölümü yayınlanacak.

Cumartesi akşamlarını Sevda Erginci ve İsmail Ege Şaşmaz’ın başrolünde yer aldığı Elkızı dizisine Emanet eden Fox TV’nin, perşembe akşamları yeni kozu ise Misafir isimli dizi olacak. Buğra Gülsoy, Ozan Dolunay ve Hazal Kaya yeni Fox TV dizisinin başrolünde yer alıyor. Misafir 4 Kasım Perşembe akşamı ilk bölümü ile başlayacak.

Bu yapımların yanı sıra Fox TV’de pazar akşamları yeni bir dizi başlayacak. 7 Kasım Pazar günü ilk bölümü yayınlanacak olan dizinin büyük sürpriz yapma ihtimali bulunuyor.

Aynı aileden 5 kişinin cesedinin bir metruk binada bulunması ile başlayan hikaye iki kız kardeşe uzanacak. Hayatta kalmak için geçmişlerini bir kenara bırakarak yeni bir hayat kuran iki kardeş, cinayetlerin ortaya çıkması ile çok zor anlar yaşayacak.

Finallerle sarsılan Fox TV'nin işte yeni sezondaki en sürpriz dizisi! 8

Elbet Bir Gün dizisi hikayesinin farklılığı ile öne çıkma potansiyeli yüksek bir dizi olarak dikkat çekiyor. Fox TV’nin bu sezonki en sürpriz dizisi olarak da gözüken Elbet Bir Gün’de 3 önemli isim buluştu.

Geçen sezon Mucize Doktor dizisinde Nazlı karakteri ile büyük çıkış yapan Sinem Ünsal, dizide Feride karakterini canlandıracak.

Yeniden ekranlara dönen Şebnem Bozoklu ise dizide Nesime olarak izleyicilerin karşısına çıkacak. Erkek başrol olarak ise Mehmet karakterinde Burak Yamantürk’ü izleyeceksiniz.

Finallerle sarsılan Fox TV'nin işte yeni sezondaki en sürpriz dizisi! 9

Hikayesinin çok dikkat çekmesi beklenen dizi Teşkilat ve Yargı gibi iki önemli yapımın yer aldığı pazar akşamları yayınlanacak. Benim Hayatım isimi Star TV dizisi de yine pazar rekabetine katılıyor.

Elbet Bir Gün’ün bu yarışta hikayesi ile öne çıkma ihtimali var. Fox TV’nin bu sezon en sürpriz dizisi olarak gözüken yapım 7 Kasım Pazar günü ilk sınavını verecek.