Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir’in yeni dizisi belli değil ama umut ışığı belirdi!

Demet Özdemir’in yeni dizisi belli değil ama umut ışığı belirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Demet Özdemir, menajeri ile yemek yedi ve bu durum da yeni proje beklentisini artırdı. Ancak ünlü oyuncu, şu anda hiçbir şey yapmadığını ve dinlenmeye çalıştığını söyledi.

Kendisine birçok diziden teklif geldiği bilinen Demet Özdemir, geçtiğimiz gün kadınlarda meme kanserine dikkat çekmek için basketbol maçında pembe topu atarak farkındalık yarattı. Oyuncu, kendisi için gurur verici olduğunu ve kıymetli bir mesaj verdiklerini anlattı. Ünlü oyuncu, bu projenin kendisini çok memnun ettiğini anlattı.

Yaz başında Şükrü Özyıldız ile Aşk Taktikleri isimli sinema filminde yer alan güzel oyuncu, henüz başlama tarihinin kendisine söylenmediğini belirtti. Filmin Şubat veya Mart ayında yayınlanmasını beklediğini belirten ünlü oyuncu, net bir tarihin henüz belli olmadığını ifade etti.

Muhabirler ünlü oyuncuya kıyafetlerinin sosyal medyada çok beğenildiğini hatırlattı. Ünlü oyuncu, modellik yapmayı ve şarkı söylemeyi düşünmediğini belirtti.

Dans etmeyi hep düşündüğünü ve yapmaya devam edeceğini anlatan Demet Özdemir yeni senaryolar okuduğunu da söyledi. Henüz bir proje ile anlaşmamış olsa da oyuncunun dikkatini çeken işlerin olduğu da sözlerinden anlaşılıyor.

Hayranlarının yeni sezonda bir dizide görmek istedikleri oyuncu, son gelişmeleri şu şekilde anlattı: “Senaryo okuyorum. Şu anda açıklayacağım bir şey yok. O kadar kesin bir şey yok. Ama okumaya devam ediyorum. Bence en kıymetli yolculuk bu. İyi işler bakıyor olmak benim için çok güzel. Kesinleştiği zaman haberiniz olacak.”

Ekrandaki tüm işleri takip ettiğini anlatan Demet Özdemir, herkesin büyük emek ortaya koyduğuna değindi. Oyuncu, bu işi yapan herkese saygı duyduğunu ve başarıların devamını dilediğini belirtti.

Senaryo dengesinin kendisi için çok önemli olduğunu belirten Demet Özdemir, kadına şiddet konusunda çok dikkat etmeye çalışıyor. Bu konunun sadece oyuncuların dert etmesi gereken bir konu olmadığını anlatan Demet Özdemir, bunun kanayan bir yara olduğuna değindi.

Oyuncu, “Çok dikkatli bir şekilde. Doğru mesajlar verildiği taktirde onun bir oranı olduğunu düşünüyorum. Kendi işlerimde bunlara dikkat etmeye çalışıyorum” açıklamasını yaptı.

O Ses Türkiye’nin yeni sezonunu çok güzel bulduğunu anlatan Demet Özdemir, sevgilisi Oğuzhan Koç’un da programa yakıştığını ifade etti.