Ana sayfa Dizi Haberleri Fırat Tanış televizyon ekranına Aziz dizisiyle iz bırakmaya geliyor!

Fırat Tanış televizyon ekranına Aziz dizisiyle iz bırakmaya geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İstanbullu Gelin dizisindeki Adem karakteri hala unutulmayan Fırat Tanış, yeni projelerle yine hayranları ile buluşacak olmanın heyecanını yaşıyor. Oyuncuya birçok farklı projeden teklifler geldiği de biliniyor… Fırat Tanış’ın şu aşamada anlaşma yaptığı iki önemli dizi projesi var.

Bir dönem ekrana damgasını vuran Geniş Aile dizisi ile izleyicilerin kalbinde yer edinen ve sinema sektöründe de birbirinden farklı projelerde birçok kez boy gösteren Fırat Tanış, yeni dönemde dizilere ağırlık verecek.

Geçtiğimiz sezon Arıza isimli dizide konuk oyuncu olarak yer alan Fırat Tanış, İstanbullu Gelin projesinden 1,5 yıl kadar sonra yeniden televizyon ekranına gelmişti. 2021-2022 sezonunda ise oyuncu başrolünde yer alacağı Aziz isimli dizide hayranlarının karşısına çıkacak.

Murat Yıldırım’ın ismi ile anılan yeni dizi Aziz, bir dönem yapımı olarak dikkat çekecek… Zeynep Günay Tan’ın proje tasarımını yaptığı ve Eda Tezcan’ın da hikayesini yazdığı Aziz dizisinde birçok önemli isim buluştu.

Fırat Tanış televizyon ekranına Aziz dizisiyle iz bırakmaya geliyor! 7

Bu isimlerden birisi de Fırat Tanış. Şimdilerde tatilde olan ünlü oyuncu, birbirinden değerli isimlerle aynı kadroda yer alacak. Meral Çetinkaya, Güven Murat Akpınar, Füsun Demirel ve Ahmet Mümtaz Taylan’ın da projede yer alması beklenirken, 2 kadın başrol oyuncusu ise henüz netleşmedi.

Fırat Tanış’ın bir diğer projesi ise Netflix için çekimlerine başlanan Another Self isimli yapım oldu. Tuba Büyüküstün ile anılan yeni dijital dizide yine dikkat çeken isimler var…

Fırat Tanış ile birlikte; Rıza Kocaoğlu, Seda Bakan, Serkan Altunorak da hikayede yer alacak tecrübeli isimler oldular. Projeye en son katılan şarkıcı Murat Boz ise herkesi fazlası ile şaşırttı. Dizinin oyuncularının da Murat Boz’ın neden başrolde yer aldığına yönelik sorgulamalar yaptığı da son gelen iddialara yansımıştı.

Fırat Tanış, 2019’da sona eren İstanbullu Gelin’in ardından yine uzun süreli bir televizyon dizisi olan Aziz ile iz bırakmaya geliyor.