Ana sayfa Dizi Fragmanları Fox TV’nin kararı kesin, çok sevilen dizinin final kararı duyuruldu!

Fox TV’nin kararı kesin, çok sevilen dizinin final kararı duyuruldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında yaz aylarında da devam eden kış sezonu dizisi Kefaret oldu… İzleyiciler ikinci sezon beklerken, hikayenin 35. bölümde final olacağı şoku ile karşılaştı… İlk başlardan projenin 35 bölüm olarak planlandığı kulis bilgileri de aktarılıyor.

Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur’un başrollerinde yer aldığı Kefaret dizisinde artık karar kesin. Fox TV final yapılacağını duyuran paylaşım ile hayranları bir hayli üzdü… Sosyal medyada etkileşimi düşük kalsa da iyi reytingler alan dizi önceki hafta gün değişikliği yaşamıştı. Bu gün değişikliğinin reytinglere iyi yansımadığı da görüldü.

Fox TV'nin kararı kesin, çok sevilen dizinin final kararı duyuruldu! 7

15 Temmuz Perşembe akşamı 34. bölümü yayınlanan Kefaret dizisinden final fragmanı geldi… Dizi 29 Temmuz Perşembe akşamı yayınlanacak olan final bölümü ile birlikte hayranlarına da veda edecek. Bu durumda Kefaret dizisinin önümüzdeki hafta yani bayram haftasında ekranda olmayacağı da fragman ile birlikte ortaya çıkmış oldu.

Kefaret dizisi hayranları final fragmanına yansıyan Zeynep’in hamile olduğunun ortaya çıkmasına ise çok sevindi. Dizinin mutlu bir şekilde son bulmasını isteyen hayranlar, “Herkes için mutlu sonla bitsin” diye yorumlar yaptı.

Ancak final fragmanında Sinan’a bir şeyler olmuş olabileceği iması da izleyicileri fazlasıyla meraklandırdı. Kefaret dizisi hayranları bir haftalık aradan sonra final bölümünü izleyebilecek ve şimdiden hem üzgün hem de çok heyecanlılar.