Ana sayfa Dizi Haberleri Burçin Terzioğlu yeni dizisi Yalancı ile ilgili ilk kez konuştu!

Burçin Terzioğlu yeni dizisi Yalancı ile ilgili ilk kez konuştu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ünlü oyuncu Burçin Terzioğlu, şu sıralarda hem iş görüşmelerini sürdürüyor hem de tatilini değerlendiriyor. Ünlü oyuncu bu sırada magazincilerin de yakın takibinde bulunuyor. Tatil anları görüntülenen Burçin Terzioğlu bu durumdan pek de memnun değil.

Kameraların sürekli üzerinde olmasından rahatsızlık duyduğunu röportajında ifade eden Burçin Terzioğlu, şapkası ve yüzünün tamamen örten maskesi ve güneş gözlüğü ile sokakta adeta tanınmaz haldeydi. Ancak gazeteciler yine peşindeydi ve kısa bir açıklama almak için ellerinden geleni yaptı.

Burçin Terzioğlu, yakın takipten rahatsız olduğunu ama yapacak da bir şeyinin olmadığını tavırlarına yansıttı. Ünlü oyuncuya yeni dizisi de soruldu. Yalancı isimli yeni bir diziden teklifi alan ve Salih Bademci ile de başrolde buluşan Burçin Terzioğlu, detay vermek istemedi.

Burçin Terzioğlu yeni dizisi Yalancı ile ilgili ilk kez konuştu! 7

Ünlü oyuncu, yeni projesiyle ilgili ilk açıklamasında “Evet var bir şeyler, bakalım. Görüşüyoruz şimdi her şey yolunda. Güzel olacak gibi” diye konuştu.

Ağustos başında dizi ekibinin sete çıkması bekleniyor. Show TV’de yayınlanacak olan Süreç Film imzalı Yalancı isimli dizinin yönetmeni Hülya Gezer olacak. Liar isimli sevilen yabancı dizinin uyarlaması olan Yalancı’nın güzel olacağı ifadesinde bulunan Burçin Terzioğlu, ileride daha fazla açıklama yapacağını da belirtti.

Netflix’te yayınlanan Hakan Muhafız dizisinde Rüya ve Exxen’de yayınlanan Hükümsüz dizisinde Esma karakterlerini canlandıran oyuncu bu sezon ayrıca Menajerimi Ara dizisine de konuk olmuştu.