Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV dizisi Aşk Mantık İntikam reytinglerde büyük sıçrama yaptı!

Fox TV dizisi Aşk Mantık İntikam reytinglerde büyük sıçrama yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin Cuma akşamları yayınlamakta olduğu Aşk Mantık İntikam dizisinin ikinci bölümü reytinglerde büyük bir sıçrama yaparak dikkatleri üzerine çekti.

Burcu Özberk ile İlhan Şen ikilisinin başarılı uyumunun da etkisiyle, hikayenin de sevilmesi sonucunda Fox TV, yeni yaz dizisiden beklentilerin üzerinde bir reyting elde etmeye başladı. İkinci bölüm AB grubunda ikinci olan ve birincilik için göz kırpan Aşk Mantık İntikam dizisi tüm kişiler ve ABC1 gruplarında ise 3. sırada yerini alıyor.

Güney Kore dizisi Cunning Single Lady’den uyarlanan Aşk Mantık İntikam’ın eğlenceli hikayesinde Melisa Döngel ile Burak Yörük de rollerini başarıyla canlandırıyor. Hem hikayesi hem kadrosu çok beğenilen dizinin reyting sıçraması yapması da hiç şaşırtıcı olmadı.

Yaz ekranının en iyi dizisi olarak öne çıkan Aşk Mantık İntikam’a sosyal medyadan da büyük bir destek geldi. Dizi hayranları yaz aylarının en iyi dizisi olarak gördüklerini belirttikleri Aşk Mantık İntikam’ın her bölümünü heyecanla bekliyor.

İkinci bölümün tekrarları bile iyi reytingler getirdi. Cuma akşamı Fox TV’de Aşk Mantık İntikam’ın ikinci bölüm tekrarı tüm kişilerde beşinci olurken, AB ve ABC1’de ise 7. sırada yerini aldı. Bu da gösteriyor ki, dizi tuttum ve yaz ekranının da en başarılı yapımlarının başında olduğunu gösterdi.

İşte 2 Temmuz Cuma akşamı yayınlanacak olan 3. bölümden ilk fragman: