Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel ile Kerem Bürsin birbirlerine tutunarak yıldızlarını parlatıyor!

Hande Erçel ile Kerem Bürsin birbirlerine tutunarak yıldızlarını parlatıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisi Sen Çal Kapımı dizisinde başrolde yer alıyor. Türkiye’de ikinci sezonu devam eden dizi hem İspanya hem de İtalya’da da yayınlanıyor. Dizinin 50. bölümde final yapacak olması ise hayranları üzüyor. Hande Erçel bu kararı duyurdu ve izleyiciler de bu duruma bir hayli üzüldü. 42. bölümü yayınlanan dizinin geriye sadece 8 bölümü kaldı.

Hande Erçel ile Kerem Bürsin ikilisi bu dizi sayesinde yıldızlarını parlatmayı başardı. Sadece iş olarak değil özel hayatlarında da birbirlerini bulmuş oldu. İkilinin enerjisi ve sempatisi de milyonları çok etkiledi. Her iki oyuncu da kariyerlerinin en iyi fırsatını birbirlerine tutunarak elde etti.

Sırbistan gibi bir başka ülkeye de satılan dizinin dünyanın farklı ülkelerinde de yayınlanması bekleniyor. Dizinin ünlü çifti ise son dönemde çok popüler oldu. Birbirine çok yakıştırılan ikili artık aşklarını göz önünde rahat bir şekilde yaşıyor, hem sette hem de özel hayatlarında sürekli birlikteler.

Sürekli göz önünde olan ikili hem iş yaşamlarında hem de özel yaşamlarında birbirlerine destek olarak ilerleyecekler. Yurt dışında da tanınmakta olan ikili, dizilerinin yabancı ülkelerde yayınlanması ile hayran kitlelerini de artırıyor.

Kerem Bürsin ve Hande Erçel, son yılların parlayan yıldızları. Hayranları da ikiliyi birbirine çok yakıştırıyor. Türk basını da bu ikiliyi seviyor ve attıkları her adım haber değeri taşıyor.

Golden Wings ödüllerinde erkek ve kadın en iyi oyuncu ödülleri de ikiliye gitti.

Hande Erçel ile Kerem Bürsin birbirlerine tutunarak yıldızlarını parlatıyor! 7

Sık sık sosyal medya hesaplarından paylaşımlar yapan ikili milyonlarca beğeni ve binlerce yorum alıyor. Hande Erçel’in her paylaşımı büyük yankı buluyor. Kerem Bürsin bile bu duruma şaşırdığını bir röportajında iltifat ifadeleri olarak söylemişti.

Hande ile Kerem ikilisi diziden sonra birlikte bir projede de yeniden yer alabilir. Teklifler var ama şu aşamada diziyi tamamlamak dışında bir planları yok.