Ana sayfa Dizi Haberleri Bozkır Arslanı Celaleddin reytinglerde yine hak ettiğinden daha düşük oranda!

Bozkır Arslanı Celaleddin reytinglerde yine hak ettiğinden daha düşük oranda!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarının sevilen dizilerinden olan Bozkır Arslanı Celaleddin 6. bölümü ile birlikte dün akşam izleyicilerle buluştu. Yenilmez hükümdar Cengiz Han’ın ordularını üst üste mağlup eden devlet adamı Celaleddin Harzemşah’ın hikayesinin anlatıldığı dizi olması da Türk tarihine ilgi duyanlar açısından dikkat çekici bir yapım.

Tarihi bir yapım olması, Türk ve Özbek oyuncuları bir araya getirmesi ve büyük bir prodüksiyonla ortaya çıkması dizinin dikkat çeken detaylarıydı. Bozdağ Film tarafından yapılan dizi, Diriliş Ertuğrul ve Kuruluş Osman yapımlarında olduğu gibi yine etkileyici bir atmosfere sahip.

6 bölümdür ekranda yer almakta olan Bozkır Arslanı Celaleddin dizisinde başrolde yer alan Emre Kıvılcım hayranlarını performansı ile çok etkiledi. Dizinin hikayesi de sevildi. Ancak beklenen yüksek reytingler bir türlü gelmedi.

Dizi şimdiye kadar ortalama oranların biraz altında reytingler elde etti. Oysa ki çok daha iyi rakamlar gelebilirdi. Ancak yaz ekranında yayınlanması ve izleyicilerin de ekrana olan ilgisinin azalması bu durumun nedenlerinin başında geliyor.

Bozkır Arslanı Celaleddin 6. bölümü ile birlikte tüm kişilerde ve ABC1 grubunda günü 8. sırada tamamladı. Dizinin AB’de 10. olduğu da görülüyor.

atv, 7.bölümde diziye sezon finali yaptıracak. Sezon finali duyurusu da fragman ile birlikte yapıldı.