Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV’de Elbet Bir Gün dizisini finale götüren nedenlerden birisi daha ortaya çıktı!

Fox TV’de Elbet Bir Gün dizisini finale götüren nedenlerden birisi daha ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Elbet Bir Gün isimli yeni Fox TV dizisinin hikayesinin kötü olduğunu kimse söyleyemiz. Dizi bir dram yapımı ve geçmişlerinden kurtulmaya çalışan iki kız kardeşin, yıllar sonra hayatlarını değiştiren olaylarla yeniden karşılaşmalarını konu alıyor.

Sinem Ünsal, Şebnem Bozoklu ve Burak Yamantürk’ün başrollerinde yer aldığı dizinin oyuncu kadrosu da gayet dikkat çeken isimlerden kuruldu. Karakterler ile oyuncular arasındaki uyum da başarılıydı. Dizinin çekim kalitesi ve müziklerine kadar her detay titizlikle düşünülmüştü.

Elbet Bir Gün büyük umutlarla ekrana geldi ama yeterli ilgiyi göremedi. Pazar akşamları yayınlanan dizi Yargı ve Teşkilat’ın müthiş çıkışının karşısında düşük reytinglerle izleyici bulmakta zorlandı.

Peki bunun nedeni neydi? Pazar rekabeti tabii ki önemli bir etken ama bu tek başına başarılı bir dizinin bitişine neden olamaz. Fox TV’nin artık güven vermemesi ve dizi izleyicilerini sürekli final kararları alması nedeniyle rahatsız etmesi de önemli bir etken.

Ancak bunlardan daha önemli bir başka durum daha var. Dizinin tanıtımının yeterince yapılmadığı ve bu yapımdan haberi dahi olmayan birçok dizi hayranı olduğu gözlemleniyor…

Fox TV'de Elbet Bir Gün dizisini finale götüren nedenlerden birisi daha ortaya çıktı! 7

Elbet Bir Gün dizisi için Fox TV büyük çabalar harcadı ama bunların yeterli olmadığı Medya Takip Merkezi’nin araştırmasıyla ortaya çıktı.

1 Ocak ile 15 Kasım tarihleri arasında hem yazılı basında hem de internet ortamında en az haberi yapılan dizi olarak Elbet Bir Gün ismi öne çıkıyor…

Dünya Hali gibi TRT1’in absürt komedi dizisinin yazılı basında en çok haberi yapılan 10. dizi olması da şaşırtıcı bir unsur. Veya Ada Masalı dizisinin internette en çok 9. haberi yapılan dizi olmasına rağmen düşük reytingler alıyor olduğu da bir başka gerçek.

Ancak Fox TV yönetimi hem hikayesi hem de oyuncu kadrosu ve çekimleri noktasında bir sorunu bulunmayan Elbet Bir Gün dizisinin neden tutmadığını iyi araştırması gerekiyor.

Çünkü bu sorun çözülmezse ilerleyen dönemlerdeki diziler için de büyük bir tehlike gözüküyor. Elbet Bir Gün, altıncı bölümü ile birlikte 12 Aralık Pazar akşamı son kez ekrana gelecek.