Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV’de Kefaret bitiyor ama kardeş dizi bomba isimlerle aynı ekrana fırtına estirecek

Fox TV’de Kefaret bitiyor ama kardeş dizi bomba isimlerle aynı ekrana fırtına estirecek

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında bir dizinin daha finaline doğru adım adım gidiliyor. Bu sezonun hikayesi ile öne çıkan yapımlarından olan Kefaret için 35. bölümün final olacağı ortaya çıktı. Kefaret dizisinde son 2 bölüm kaldı.

Dizinin yapımcısı 25 Film ve Kefaret ile de iyi bir çıkış yakaladı. Fox TV’nin yeni sezondaki dizilerinden birisi yine 25 Film imzalı olacak. Kefaret’in kardeş dizisi yeni sezonda bomba isimlerle ekran macerasında büyük bir reyting mücadelesi yapacak.

Yeni dizisinin ismi Uzak Şehrin Masalı… Kefaret bitiyor ama Fox TV’de çekimleri Kars’ta yapılacak olan Uzak Şehrin Masalı dönemi başlıyor… Aslıhan Güner dizinin başrolünde yer alıyor ve Umay karakteri ile yine ekranda fırtına gibi esecektir. Son iki sezondaki Kuzey Yıldızı performansı oyuncunun yeteneklerini sergilediği önemli bir yapım olmuştu.

Kaya karatteri ile Yasak Elma’ya ikinci kez dönen ama bu dönüşü de kısa süreli olan Barış Kılıç, yeni sezondaki adresini de buldu. Uzak Şehrin Masalı dizisinde ünlü oyuncuyu, Kürşat karakteri ile izleyeceksiniz.

Gonca Vuslateri’nin son dakikada diziden ayrılması şaşkınlık yaratırken, usta oyuncu Zeynep Eronat’ın diziye katılması da büyük bir kazanım olarak görülüyor. Eronat, hikayede Aliye karakteri ile yerine alacak. Bir başka önemli isim, komedi dizilerinin aranılan oyuncularından Timur Acar ise Affan karakteri ile bu sefer dram yapımında boy gösterecek.

Kefaret bitecek belki ama kardeş dizi Uzak Şehrin Masalı’nın yeni yolculuğu için Ağustos ayında çekimlere başlanacak.