Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV’den dördüncü final kararı geldi, işte bitecek olan yeni dizi!

Fox TV’den dördüncü final kararı geldi, işte bitecek olan yeni dizi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bu sezon Fox TV ekranında yayınlanan diziler nedense büyük bir sorun yaşıyor. Üst üste başarılır projeler ekrana kısa sürede veda ediyor. Kanal yönetiminin geçen sezon başlayan ve izleyici sadakatinin zayıflamasına neden olan kararları nedeniyle diziler tutmuyor.

Fox TV ekranında bu sezon yayınlanan ve yayından kaldırılan dördüncü dizi Elbet Bir Gün olacak. Pazar akşamları yayınlanmakta olan dizinin ilk 3 bölümü elde edilen reytingler iyi gelmeyince final kararı alındı.

Sinem Ünsal, Şebnem Bozoklu ve Burak Yamantürk’ün başrollerinde yer aldığı dizinin 6. bölüm itibari ile final yapacağını gazeteci Birsen Altuntaş duyurdu. Elbet Bir Gün etkili bir dram hikayesine sahip olmasına ve iyi oyuncularla ekrana gelmesine rağmen izleyicinin ilgisini çekemedi.

Fox TV'den dördüncü final kararı geldi, işte bitecek olan yeni dizi! 7

Üçüncü bölümde çok düşük reytingler geldi ve kanal yönetimi de 6. bölüm itibari ile final kararı verdi. Pazar günleri yayınlanan dizi herhangi bir değişiklik olmaz ise 12 Aralık akşamı son kez ekrandaki yerini alacak.

Uzak Şehrin Masalı ile Yalancılar ve Mumları isimli yapımlar da pazar akşamları yayınlandı ve iyi reytingler gelmeyince final kararları alındı. Pazar akşamları kurban edilen dizi sayısı da üçe çıkmış oldu.

Son Yaz dizisi ise ikinci sezonuyla yayınlandı ve 26. bölümü ile yine düşük reytingler nedeniyle veda etti. Fox TV’nin yeni sezonda final yapacak 4. dizisi Elbet Bir Gün olacak.