Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV’nin bir dizisi daha final yolunda adım adım ilerliyor!

Fox TV’nin bir dizisi daha final yolunda adım adım ilerliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kış sezonunda Fox TV, çok iddialı dizilerine erken finaller yaptırması nedeniyle tartışılmıştı. Bay Yanlış, Öğretmen, Çocukluk, Zümrüdüanka bu yapımlar arasında yer alıyordu. Savaşçı dizisi de Nisan ayında 5. sezona başladı. Ancak izleyici ilgisi yeterli olmayınca Fox TV final kararı vermek zorunda kaldı. Savaşçı macerası da 10 bölüm süren 5. sezon ile birlikte sona erdi. Fox TV’nin sırada final yapacak bir dizisi daha var.

Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisinin Sen Çal Kapımı dizisi final yapması kesinleşen yapımlardan birisi oldu. Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisi hem özel hayatlarında hem de ekranda bu yılın birbirine en yakıştırılan çiftleri arasında yer alıyor. Birisi genç kızların hayranlıkla takip etiği yakışıklı oyuncu, diğeri de kadın –erkek pek çok hayranı olan ekranların yetenekli güzeli.

İkili birlikte rol aldıkları ‘Sen Çal Kapımı’ adlı dizi ile bu yıl hem birbirlerinde aşkı buldu, hem de iş hayatlarında güzel bir ivme yakaladı. Geçtiğimiz yıl Fox TV ekranlarında yaz dizisi olarak başlayan ve sezonda da devam eden’ Sen Çal Kapımı’ dizisine Nisan ayında kısa bir ara verilmişti.

İkilinin hayranları dizinin yeni bölümlerinin ne zaman ekranlara geleceğini merakla bekliyordu. ‘Sen Çal Kapımı’ dizisi 9 Haziran’da yeniden Fox TV ekranlarında izleyici ile buluştu, Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisi de yeniden yoğun bir çalışma temposuna girdi.

Dizi, daha yeni sezon çekimleri başlar başlamaz Twitter’da TT olmuştu. Çift dizide birbirine aşık ancak aşkları sürekli sınanan Eda ve Serkan karakterlerine hayat veriyor. 40.bölümü ile yeniden ekranlara merhaba diyen dizide zaman atlaması yaşandı ve diziye pek çok yeni karakter katıldı.

Hatırı sayılır bir izleyici kitlesi bulunan ‘Sen Çal Kapımı’ yeni sezonunun ilk bölümünde aldığı reytinglerle de Erçel ve Bürsin ikilisinin yüzünü güldürmeyi başardı.

Fox TV'nin bir dizisi daha final yolunda adım adım ilerliyor! 7

İlerleyen bölümlerde Eda ve Serkan arasında yıllar önceki hesaplaşmalar gün yüzüne çıkarken, Eda’nın büyük sırrını Serkan’ın öğrenip öğrenmeyeceği de izleyici tarafından merak ediliyor. Dizinin 50. bölümü ile birlikte final yapacağını Hande Erçel duyurdu.

Bu konuda en net açıklamayı Hande Erçel yaptı. İkinci sezon başlarken Hande Erçel, basın mensuplarına 11 bölüm çekeceklerini söyledi. İspanya ve İtalya’da da yayınlanan dizi ellinci bölümüyle final yapacak.