Ana sayfa Sosyal Medya Seksenler’den muhteşem döndü! Kazara Aşk daha ilk bölümünde çakıldı!

Seksenler’den muhteşem döndü! Kazara Aşk daha ilk bölümünde çakıldı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hayranları tarafından uzun süredir büyük bir heyecanla beklenen Seksenler dizisi yeni oyuncuları ve yeni formatıyla ekrana muhteşem bir şekilde döndü. Dün akşam yeni sezonunun ilk bölümü yayınlanan TRT 1 dizisi hem reytinglerde hem de sosyal medyada çok iyi bir sonuç aldı.

Dizilerin sosyal medyadaki paylaşımlarını ölçerek düzenli olarak yayınlayan Adba TV’nin 24 Haziran Perşembe günü diziler arasındaki paylaşım sonucu açıklandı. Adba TV’nin hazırladığı rapora göre perşembe gününün galibi TRT 1 dizisi Seksenler oldu.

Yeni sezonunda İlker Ayrık, Reha Özcan gibi sevilen isimlerin oyuncu kadrosuna dahil olduğu dizi hakkında sosyal medyada 3.104 paylaşım yapıldı. Dizi AB ve ABC1 kategorilerinde sıralamada beşinci oldu.

Seksenler'den muhteşem döndü! Kazara Aşk daha ilk bölümünde çakıldı! 7

Dün akşam yayınlanan bölümüyle sezon finali yapan ATV dizisi Bir Zamanlar Çukurova ise listenin ikinci sırasında yer aldı. Dizinin ana karakterlerinden Demir Yaman’ın ölümünün damgasını vurduğu bölüm hakkında sosyal medyada 2.878 paylaşım yapıldı. Reytinglerde ise birincilikleri elde eden dizi eylül ayında yeni sezonuyla ATV ekranlarında yayınlanmaya devam edecek.

Dün akşam, ekranların yeni dizisi Kazara Aşk için ise büyük bir hayal kırıklığı oldu. Star TV’de ilk bölümüyle ekrana gelen dizi ne reytinglerde ne de sosyal medyada başarılı olabildi. Başrollerini Ümit Kantarcılar ile Sude Zülal Güler’in paylaştığı dizi eğlenceli hikayesine rağmen çok düşük sonuçlar aldı. 2.709 paylaşımla sosyal medya sıralamasında sonuncu olan dizi reytinglerde de hiçbir kategoride ilk 10 arasına giremedi.

Hikayesiyle dikkat çeken Kazara Aşk dizisinin önümüzdeki haftalarda başarı grafiğini yükseltmesi bekleniyor.