Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV’nin çok iddialı dizisi için final kararı net!

Fox TV’nin çok iddialı dizisi için final kararı net!

tarafından ker_def

Bir dizi daha ekran ömrünü tamamlayarak final yapıyor… Fox TV ekranında ilk 4 sezonu başarılarla dolu olan Savaşçı, 5. sezonu ile maceraya geç başladı ve düşük gelen reytingler nedeniyle de final kararı çıktı… 12 Haziran Cumartesi akşamı Savaşçı dizisi 109. bölümü ile birlikte ekran ömrünü tamamlıyor..

Berk Oktay ve Gaye Turgut Evin’in sezon başında ekipten ayrıldıklarını duyurmasının ardından diziye birçok oyuncu katıldı. Tamer Karadağlı, beşinci sezonun ilke 6 bölümünde etkileyici bir varlık sergiledi ama rolü kısa sürdü. Diziye Ediz Hun, Ekin Mert Daymaz, Anıl Tetik, Erkan Meriç, Serenay Aktaş gibi isimler de katılmıştı. Ayrıca önceki hafta 6 yeni karakter daha hikayeye geldi.

Fox TV'nin çok iddialı dizisi için final kararı net! 9

Ancak tüm bu çabalar Savaşçı dizisinin kurtuluşunu sağlamadı. Dizinin ekibi Eskişehir’de Ocak ayından bu yana zorlu bir çalışma programı uyguladı. Ancak 100. bölüm ile birlikte başlayan 5. sezonun reytingleri tatmin etmedi ve final kararı verildi.

Peki Savaşçı dizisinin 109. final bölümünde neler yaşanacak? Kılıç Timi teröristlere geçit vermiyor! Kılıç Timi terörist elebaşı Şiyar’ı ele geçirip, etkisiz hale getirirken halen ameliyatı süren Astsubay İlyas Karaca’nın kalbi durmuştur. Her şeyi gören Gökçen hemşire şok içinde, Ayça’ya bunu nasıl söyleyeceğini düşünürken hastaneye gelen beklenmedik ziyaretçi, herkesi şaşkına çevirir.

Fox TV'nin çok iddialı dizisi için final kararı net! 10

Bu arada hiç zaman kaybetmek istemeyen Kopuz Albay, Çakal ve Artin’in bölgeden kaçmalarını engellemek için yaptığı planı hemen devreye sokar. Kapana kısılan ikili, çaresizlik içinde bölücü örgütten destek alsalar da dağdaki zorlu yaşam koşulları onları psikolojik olarak yıldırır ve Kopuz Albay’ın beklediği ilk hatayı yaparlar. Kopuz Albay Kılıç Timi’ni acil harekete geçirirken, Çakal ve Artin de son kozlarını oynamaktan geri durmazlar.

Fox TV'nin çok iddialı dizisi için final kararı net! 11

Ancak ellerine geçen fırsatla kurtulacaklarını sanan ikili için işler pek yolunda gitmez. Çünkü onları ortadan kaldırmaya kararlı olan Kılıç Timi’nin canı pahasına da olsa vazgeçmeye hiç niyeti yoktur…