Ana sayfa Dizi Fragmanları Fox TV’nin çok iddialı dizisinin final yolculuğu başladı!

Fox TV’nin çok iddialı dizisinin final yolculuğu başladı!

tarafından ker_def

Fox TV ekranında yayınlanan ve hikayesi ile çok dikkat çeken Elbet Bir Gün dizisi ne yazık ki izleyicilerden yeterince ilgi görmedi. Sinem Ünsal, Burak Yamantürk ve Şebnem Bozoklu’nun başrollerinde yer aldığı dizi için final kararı da alındı.

Fox TV’de başarılı olması beklenen ama arzu edilen reytinglerin çok altında oranlar elde eden Elbet Bir Gün için 6. bölüm final olarak netleşti. Diziden geriye sadece 2 bölüm kaldı. 5 Aralık Pazar akşamı dizinin beşinci bölümü yayınlanacak. Finalden önce neler olacağı merakla bekleniyor. 12 Aralık’taki finale doğru işte dizinin yeni bölümünden öne çıkan detaylar:

Nesime’nin karakolda kimliği ifşa olmak üzeredir. Gizem de Mehmet’e bütün hikayeyi anlatmaya niyetlidir. Fakat işler Nesime’nin Mevsim’den aldığı telefonla beraber bir anda değişir. Nesime’nin şüpheli hareketleri Yavuz’un dikkatini çeker ve onu araştırmaya karar verir. Nesime hakkında çok önemli bir bilgiye ulaşır.

Mehmet, Sevilay’ın git gide daha da yakınına gelmesiyle beraber ondan tümüyle kurtulacağı bir planı devreye sokar. Nesime ve Gizem Ahmet’i kurtarmak için Mevsim’den yardım isterler ama bu konuşma tam anlamıyla bir yüzleşmeye dönüşür. Fakat Mevsim annesi ve teyzesine olan öfkesine karşın kardeşiyle iyice yakınlaşmıştır. Ahmet’i kurtarmak için tehlikeli bir plan yapar ve böylelikle Cemil ile bütün köprüleri yakarlar.

Bu durum Cemil’in öfkesini iyice artırır ve Ahmet’i bir seçim yapması için zorlar. Ahmet’in seçimi Nesime’yi en büyük düşmanı ve korkusuyla karşı karşıya getirirken, Gizem ve Mevsim onu canları pahasına kurtarmak için harekete geçerler…